Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝ.ΕΛ.: "Μας είπαν ότι ο ν. Κιλκίς δεν θα απενταχθεί από τις παραμεθόριες περιοχές"

Δελτίο τύπου ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς
Η Συντονιστική Επιτροπή ΑΝ.ΕΛ. Κιλκίς, ενημέρωσε από χθες το πρωί 14-12-15 την κοινοβουλευτική ομάδα και τα όργανα του κινήματος για το ενδεχόμενο εξαίρεσης του ν. Κιλκίς από το παραμεθόριο επίδομα όπως αυτό περιγράφεται στο κατατεθειμένο πολυνομοσχέδιο στο άρθρο 19 που συζητείται σήμερα στη Βουλή.


Ουδείς είχε διαφορετική άποψη από τους Κιλκισιώτες: ότι δηλαδή ο Ν. Κιλκίς δεν μπορεί να έχει διαφορετική μεταχείρηση από το Ν. Ιωαννίνων, Καστοριάς ή Φλωρίνης, ως προς το περαμεθόριο κι έπρεπε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργεες για να διορθωθεί αυτό.

Αργά το βράδυ, μετά τις απαραίτητες συνεννοήσεις του κινήματος με την Κυβέρνηση, είχαμε την διαβεβαίωση ότι ο Ν. Κιλκίς ΔΕΝ θα έχει διαφορετική μεταχείρηση από τις άλλες περιοχές ως προς το παραμεθόριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.