Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Με ομιλητή τον Θεοφάνη Μαλκίδη: Εκδηλώσεις στη Δράμα, Βέροια και Αλεξάνδρεια

Εκδήλωση στη Δράμα
Τα Ποντιακά σωματεία του νομού Δράμας οργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στην πλατεία Ελευθερίας της Δράμας και ώρα 6:μμ, με θέμα «Γενοκτονία και εθνοκάθαρση της μνήμης».
Ομιλητής Θ. Μαλκίδης, μέ­λος της Διε­θνούς Έ­νω­σης Α­κα­δη­μα­ϊ­κών για τη Με­λέ­τη των Γε­νο­κτο­νιών, η ο­ποί­α το 2007 α­να­γνώ­ρι­σε τη Γε­νο­κτο­νί­α των Ελ­λή­νων, των Αρ­με­νί­ων και των Ασ­συ­ρί­ων.


Εκδήλωση στη Βέροια
Σᾶς καλοῦμε νὰ τιμήσετε μὲ τὴν παρουσία σας τὴν ἐκδήλωση ποὺ διοργανώνουμε στὴ Βέροια, στὸ Παύλειο πολιτιστικὸ κέντρο , τὴν Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 καὶ ὥρα 11.30 π.μ. με θέμα ”Ὁ Ἰωάννης Καποδίστριας ὡς πρότυπο ἡγέτη”.
Ὁμιλητὴς Μαλκίδης Θεοφάνης, Δρ. κοινωνικῶν ἐπιστημῶν. Στὴν ἐκδήλωση θὰ προβληθεῖ ἀπόσπασμα ἀπὸ τὸ ντοκιμαντὲρ τῆς «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ» ἀφιερωμένο στὸν Ἰωάννη Καποδίστρια, τὸ ὁποῖο, ὁλόκληρο, θὰ διανέμεται δωρεὰν μετὰ τὸ πέρας τῆς ἐκδήλωσης.

Εκδήλωση στη ΒέροιαΗ Ενωμένη Ρωμηοσύνη και ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας & Περιχώρων σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν στην Αλεξάνδρεια, στην Στέγη Ποντίων, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18.00, με θέμα: «Από τη δολοφονία του Καποδίστρια στην γενοκτονία της μνήμης».
Ομιλητής: Μαλκίδης Θεοφάνης, Δρ. Κοινωνικών Επιστημών.Στην εκδήλωση θα προβληθεί απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ της Ενωμένης Ρωμηοσύνης αφιερωμένο στον Ιωάννη Καποδίστρια, το οποίο, ολόκληρο, θα διανέμεται δωρεάν μετά το πέρας της εκδήλωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.