Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Μπάσκετ: Έχασαν οι Ατρόμητοι από την αήττητη Γουμένισσα

Δεν τα κατάφεραν οι Ατρόμητοι Παντελεήμων-Ν. Σάντας για την 6 αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ και έχασαν από την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Γουμένισσας στις λεπτομέρειες, με σκόρ 61-69 στο κλειστό του Καμπανη. 


Στις αρχές του 1 δέκαλεπτου οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και πήραν ένα μικρό προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πέρασαν μπροστά, το σκόρ έκλεισε με 8-13. 

Στο ίδιο τέμπο και το 2 δεκάλεπτο με την ομάδα της Γουμένισσας να έχει μια μικρή διάφορα κλείνοντας το ημίχρονο με 23-29. Στο 3 δεκάλεπτο οι Ατρόμητοι παρουσιάστηκαν νωθροί με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν μια διάφορα 16 πόντων, όμως στο τελευταιο 3λεπτο ή αλλαγή της άμυνας από τον coach των Ατρόμητων σε ζώνη, μπλόκαρε την ομάδα της Γουμένισσας και ή διαφορά έπεσε στους 7,51-58.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν το πιο συναρπαστικό, με την άμυνα ζώνης και αρκετούς αιφνιδιασμούς οι Ατρόμητοι ροκανισαν την διαφορά, φτάνοντας στο -4,61-65, περίπου 1:30 λεπτό πριν την λήξη, εκεί όμως ή αστοχία στίς βολές με 0/4 ήταν καθοριστική, και ή ήττα στο τέλος ήρθε δίκαια. 

Από τυς γηπεδούχους ξεχώρισε ο Ανανιάδης Τ., ενώ από τούς φιλοξενούμενους ο Τατσης Β. και ο Μπλετσης Δ. 

Πολύ καλή ή διαιτησία των Εκιζογλου Κ και Σαλαπάνη Ε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: (Λαδάς Κ) Ανδρεάδης Κ 4, Ανανιάδης Τ 18, Βλαχόπουλος Κ 4, Καπνιδης Π 8, Υφαντίδης Δ 9, Κουτρής Χ 8, Ζλατουδης Α 9, Κριεζής Γ, Πανταζής Κ, Βέττης Θ.

ΑΟΚ Γουμένισσας: (Παμπουχιδης Γ) Τασιος Β 6, Σανιδας Γ 3, Τάτσης Δ 9, Τζακος Γ 5, Τάτσης Β 12, Γεγας Δ 6, Μπλετσης Δ 22, Σαμαράς Δ 3, Γιακος Α 1, Τουλουπης Κ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.