Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Νιόβης και Γιώργου στο Κέντρο Κοινωνική Στήριξης και στο Επιμελητήριο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Γ. Ρωμανίδη
Oι υποψήφιοι του συνδυασμού για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-Νιόβη Παυλίδου», με επικεφαλής τον υπ. Αντιπεριφεριάρχη Κιλκίς Γιώργο Ρωμανίδη, επισκέφθηκαν τo Κέντρο Κοινωνική Στήριξης και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Παύλο Θωμαίδη.
Συναντήθηκαν με τα παιδιά που υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες του ΚΚΣ και με τους υπαλλήλους και εθελοντές που εργάζονται εκεί.

Συζήτησαν για τις δυνατότητες του ΚΚΣ με τα υπάρχοντα μέσα και την υποστήριξη που παρέχεται από την Περιφέρεια.

Στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης γίνεται μια πραγματικά σπουδαία δουλειά για την αποκατάσταση ανθρώπων με ειδικές ικανότητες και για τις οικογένειες τους και υλοποιούνται προγράμματα από την Ευρωπαϊκή Ένωση με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή φροντίδας.

Ο Γιώργος Ρωμανίδης αναφέρθηκε στο ρόλο του ΚΚΣ και στο γεγονός ότι παρόλα τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της οικονομικής δυσχέρειας, οι κοινωνικές δομές πρέπει να στηριχθούν πάση θυσία με σκοπό την παροχή μιας όσο γίνεται καλύτερης φροντίδας για τους συμπολίτες εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Έπειτα οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Κιλκίς και τον Πρόεδρο του κ. Παύλο Τονικίδη.

Εκεί μίλησαν για τις δράσεις του Επιμελητηρίου και την δουλειά που γίνεται για την ανάπτυξη του νομού και την ανάσχεση της ύφεσης και της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο. Ο επιχειρηματικός κόσμος του Κιλκίς βιώνει την κρίση περισσότερο από κάθε άλλο τομέα και πρέπει να στηριχθεί από την πολιτεία διότι η μικρομεσαία επιχείρηση είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας και μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για την έξοδο από την κρίση.

Η Περιφέρεια μπορεί κι αυτή να συνδράμει με τις απαραίτητες συνέργειες σε κοινές δράσεις ώστε παράλληλα με την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων να τονωθούν οι επενδύσεις στο νομό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.