Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ας κάνουν οι γυναίκες την κρίση, ευκαιρία!

Γράφει η  Νατάσα Σωτηριάδου 
Υπεύθυνη Γυναικών ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Κιλκίς - Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Κιλκίς
Χιλιάδες γυναίκες θα γεμίσουν την αγκαλιά τους με ανθοδέσμες,θα δεχθούν ευχές και θα εισπράξουν επαίνους. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης είναι καλοδεχούμενες. Δυστυχώς όμως, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μας βρίσκει μέσα στη δίνη μιας οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
Η αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης, η ανάκαμψη, η ανάπτυξη και η ευημερία, που όλοι επιδιώκουμε, έχει ανάγκη από έντονη παρουσία και αξιοποίηση των γυναικών σε όλους τους τομείς.
Γι'αυτό λοιπόν, κάνουμε την κρίση, ευκαιρία και αναδεικνύουμε το σημαντικό ρόλο μας στη σύγχρονη κοινωνία.

20 σχόλια:

  1. Πώς θα κάνετε την κρίση ευκαιρία και θα αναδείξετε τον σημαντικό σας ρόλο στην σύγχρονη κοινωνία; Γράφοντας κάτι για να περνάει η ώρα;
    Αν λέμε για να λέμε και νομίζουμε ότι υπάρχουμε τότε γράψε και εσύ κάτι, αν όμως έχεις να πεις κάτι τότε πάψε να είσαι άλλη μια γλαστρούλα και πες ότι η υπάρχουσα κατάσταση, πού στον χώρο μου αρχηγός είναι ο Σαμαράς, πρέπει να ανατραπεί γιατί αυτός μαζί με όλους τους όμοιούς του έφερε την κοινωνία στη δίνη της σημερινής οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
    Πες ότι η αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης, η ανάκαμψη, η ανάπτυξη και η ευημερία, που όλοι επιδιώκουμε δεν έχει καμία σχέση με ξεπουλημένους όπως ο αρχηγός μας και οφείλουμε όλοι εμείς, τα οργανωμένα μέλη της ΝΔ, όπως και τα αντίστοιχα μέλη των άλλων κομμάτων της τρόικας εσωτερικού, να ανατρέψουμε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας χρησιμοποιούσαν σαν γλάστρες.
    Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις την κρίση ευκαιρία τότε πάψε να χτυπάς παλαμάκια και πάλεψε, αμφισβήτησε και φτύσε για να δουν ότι υπάρχεις γιατί διαφορετικά τα χρόνια θα περάσουν και δεν θα καταλάβεις πότε θα βγεις στη σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ''για την οποία ευθύνεται κατά μεγάλο ποσοστό και η παράταξη που υποστηρίζετε''..................ποιος ευθύνεται; βρε δεν πάτε καλά ξεχάσατε το ΓΑΠ, τον Βενιζελο,τον Παπακωσταντινου. Πρώτη φορά που δεν φταίει για κάτι η Ν.Δ και εσείς πάτε να τις το χρεώσετε...... συνέχισε κουκλαρα μου εσύ.

      Διαγραφή
  2. ζητάς από μια τόσο όμορφη κοπέλα να φτύσει...πόσο ανόμαλος μπορεί να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις ; άσε την φαντασία σου ελεύθερη και μετά ας σε φτύσει...... εκεί να δεις ομορφιά

      Διαγραφή
  3. "...μας βρίσκει μέσα στη δίνη μιας οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης." -για την οποία ευθύνεται κατά μεγάλο ποσοστό και η παράταξη που υποστηρίζετε, ψηφίζετε και μέσω αυτής δραστηριοποιείτε και εσείς.
    "...Η αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης, η ανάκαμψη, η ανάπτυξη και η ευημερία, που όλοι επιδιώκουμε, έχει ανάγκη από έντονη παρουσία και αξιοποίηση των γυναικών σε όλους τους τομείς." -Ας υποθέσουμε ότι επιδιώκετε όλα τα παραπάνω που πολύ αμφιβάλλω. Τι σας εμπόδιζε/εμποδίζει/θα εμποδίζει την αξιοποίηση των γυναικών σε όλους τους τομείς; Στο χέρι σας ήταν/είναι/θα είναι. Ας έρθει εκείνη η ριμάδα στιγμή....
    "...Γι'αυτό λοιπόν, κάνουμε την κρίση, ευκαιρία και αναδεικνύουμε το σημαντικό ρόλο μας στη σύγχρονη κοινωνία." -Αυτό χρήζει διευκρίνησης. Πως το κάνετε αυτό, με τι μέσα, με τι αποτελέσματα και σε ποιό χρόνο;

    Σε μια παράγραφο κάναμε την παρουσία μας έντονη, "διαφημιστήκαμε" μέσω της γνώμης, κοτσάραμε και την μούρη μας σε μια φωτογραφία (που ξέρεις;) και κάναμε "ευχέλαιο" την ημέρα της γυναίκας βγαίνοντας από την "υποχρέωση" προσμένοντας και προσδοκώντας μια μελλοντική πολιτική εξαργύρωση.
    Από μένα "καλή επιτυχία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν τι ευκαιρία να κάνουν την βαλτή κρίση οι γυνάικες!!!!.Κοπέλα μου ξεκόλα από το σαβουρόκομμα της απατεωνιάς,νέο κορίτσι είσαι τι δουλειά έχεις με τις σαχλαμάρες αυτές.Ελα όλοι μαζί οι νέοι να πούμε ΟΧΙ σε όλα αυτά που μας πασάρουνε οι ξεπουλημένοι το ξέρεις κι εσύ πολύ καλά εκτός κι αν δεν σε νοιάζει τίποτα και είσαι κι εσύ άλλο ένα κορίτσι της μόστρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θέλεις για να έχεις μια ιδέα αν τολμάς δηλαδή πες ότι είσαι Υπεύθυνη Γυναικών ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Κιλκίς - Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Κιλκίς και πήγαινε σε ένα ανθοπωλείο και ρώτησε πόσες ανθοδέσμες και λουλούδια έστελναν και αγόραζαν το 2008 και παλιότερα ακόμα και πόσες τώρα με την φτιαχτή κρίση της συγκυβέρνησης που και εσύ με τον τρόπο σου επικροτείς και στηρίζεις . κρίμα τι να πει κανείς, άλλο ένα πιόνι της Ν.Δ . Και μην νομίζεις ότι ξεχάσαμε προεκλογικά ότι ήσουν δίπλα από τον Τσιτουριδη και ξέρεις τι λένε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το να στηριζεις καποιον ειναι θεμιτο.και εσυ ο ανωνυμος καποιον ψηφισες.οποιος ειναι απο Κιλκις ξερει ποια ειναι αξιοπρεπεστατα ατομα και ποιοι μια ζωη λαμογια που το μονο που κανουν ειναι να κατακρινουν ΑΝΩΝΥΜΑ. αυτά.

      Διαγραφή
    2. Σωωωωωσσσσστττττααααααα, πόσο δίκαιο μπορεί να έχεις μόνο να ξερες

      Διαγραφή
  6. Μπλα μπλα μπλα και από ουσία τίποτε κλασική Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο να την βλέπεις φτάνει....και αν είσαι και μάγκας θα έχει και ουσία.

      Διαγραφή
  7. ασχέτως του τι γράφει το κείμενο ή το εικονιζόμενο πρόσωπο ,η εμπάθεια ορισμένων (ανωνύμων εδώ,αλλά αυλοκολάκων εξ οράσεως) είναι χειρότερη και από την ίδια την πάστα των πολιτικών που κατακρίνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θαυμασμό μας προς μια τέτοια γυναίκα των εκλαμβάνεστε ως (ανωνύμων εδώ,αλλά αυλοκολάκων εξ οράσεως)....are you grazy; Υποκλίνομαι Κουκλαρα μου, συνέχισε και όσοι και όπως μπορούμε μαζί σου.Υ.Γ. να βγαίνεις πιο συχνά έξω Αναστασία μου,μας λείπει η ομορφιά σου.

      Διαγραφή
  8. Ο Σαμαράς θα κάνει μεγάλη ευκαιρία την κρίση και όλοι θα τρώτε με χρυσά παλούκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑΤΑΣΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑΣΕ ΔΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. Π.Κ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νατάσα καλά λένε, να βγαίνεις πιο συχνά έξω, στο DUST, στο CACTUS, στο FRIENDS, στο Αμπαζούρ, να σε βλέπει ο κόσμος ρε παιδάκι μου, γιατί μόνο για να φαίνεσαι είσαι.
    Άσε την ΝΔ ρε κοπέλα μου και κατέβα να διεκδικήσεις το μέλλον σου, πιάσε το από τα μαλλιά και άσε αυτούς που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση να απολογούνται, εσύ γιατί τους στηρίζεις;;
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τρέλα ψηφίζω Νατάσα....κουκλαρα μου εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.