Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Νέα κρούσματα εκμετάλλευσης του ονόματος "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στη Θεσσαλονίκη

Ενημερωθήκαμε από ιδιώτη στη Θεσσαλονίκη ότι γυναίκα κατά προσέγγιση 45 ετών, ψηλή και ξανθιά, επισκέφθηκε το σπίτι της κάνοντας έρανο επικαλούμενη «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Συγκεκριμένα ενημέρωσε την ιδιώτη για το υποτιθέμενο Bazaar του οργανισμού μας στο MACEDONIA PALACE από 18 έως 21 Φεβρουαρίου 2013, γεγονός απόλυτα αναληθές.
Η πρόσκληση όπως ανάφερε χαρακτηριστικά είναι δωρεάν ωστόσο πήγαινε από σπίτι σε σπίτι για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες αλλά και να τους ενημερώσει πως τηρεί μία λίστα για όσους θέλουν να τη λάβουν, καταβάλλοντας παράλληλα το ταχυδρομικό τέλος της αποστολής της.

Ευτυχώς η ιδιώτης που κατήγγειλε το περιστατικό αντιλήφθηκε την απάτη έγκαιρα και δεν κατέβαλλε κάποιο χρηματικό ποσό. Ακολούθως κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία και μετέπειτα τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» για μία ακόμα φορά, διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στα συγκεκριμένα περιστατικά. 

Τονίζει δε, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του. Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη διάτρητη απόδειξη με το λογότυπο του Οργανισμού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί όλους τους πολίτες, τους φίλους του αλλά και οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά να τα καταγγείλει άμεσα στις Αστυνομικές Αρχές, αλλά και να επικοινωνήσει με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καλώντας στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.