Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

"Η Τόλμη" Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF παίδων-κορασίδων

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do WTF παίδων-κορασίδων της ελληνικής ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ. διεξήχθη στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2012 στο κλειστό γυμναστήριο του Ολυμπιακού χωριού στην Αθήνα. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν ήταν γεν. 1997-1998. 
Η συμμετοχή ήταν μεγάλη υπολογίζοντας τις αναμετρήσεις από 4 έως 6 αγώνες για τελικό. Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do-σένσορες-video replay σε τρία τερέν. Πρέπει να τονίσουμε ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται μια φορά το χρόνο και θεωρείται η κορυφαία διοργάνωση.

Σημαντικό είναι ότι μέσα από τον αθλητισμό και ότι θετικό μπορείς να αποκομίσεις σου προσφέρεται επιπλέον και η μοριοδότηση για τις σπουδές στην ανώτατη εκπαίδευση, εάν διακριθείς.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. "Η Τόλμη"  Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες.
Τους:
-Καϊκη Βαλσάμω, γεν. 1998 έως 44 κιλά, η οποία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

- Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, γεν. 1997, έως 65 κιλά, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Στα προκριματικά στερήθηκαν την διάκριση για ένα πόντο οι :

-Στεφανίδου Ευθυμία, γεν. 1997 έως 55 κιλά

- Ποζίδης Συμεών, γεν 1998 έως 53 κιλά.

Συμμετείχαν επίσης οι: Ιωαννίδης Αλέξιος, γεν. 1997 +65 κιλά και η Πούπη Χρυσούλα, γεν. 1997 +59 κιλά. Δεν κατάφεραν όμως να καταταχθούν λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας των αντιπάλων. Tην ομάδα επίσης συνόδευσε και η αθλήτρια Φουλεδάκη Μαρία.

Όλοι οι αθλητές-ριες του συλλόγου ήταν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν σκληρή αναμέτρηση διεκδικώντας την υψηλότερη θέση στο βάθρο. Έχει σημασία όμως η ψυχολογία για να αποδώσεις στο μέγιστο που απαιτείται για να υλοποιήσεις τους στόχους. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος όμως η συμμετοχή και προσπάθεια είναι βασικά στοιχεία για τη βελτίωση του αγωνιστικού τομέα.

Ο πρωταθλητισμός θέλει θυσίες, χρόνο, αγάπη για το άθλημα, δουλειά, σεβασμό στον αντίπαλο, το ευ αγωνίζεσθαι και ότι υγιές τα περιβάλλει όλα αυτά.

Είμαστε μαζί με τα παιδιά μικρά κ μεγάλα στην διάκριση ή μη, στην χαρά και στη λύπη, δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος, όπως και ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις όποιου χαρακτήρα και πάντα με υγεία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.