Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Για ψώνια στα Σκόπια; Έρχονται διόδια

Τη λειτουργία σταθμού διοδίων κοντά στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, με στόχο τον περιορισμό των τακτικών επισκέψεων Ελλήνων στην αγορά των Σκοπίων, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών.
Σύμφωνα με τη "δημοκρατία", οι επισκέψεις των Ελλήνων στα Σκόπια έχουν αυξηθεί υπερβολικά και αυτό προκαλεί σοβαρή αιμορραγία συναλλάγματος.

Παράλληλα, στον αέρα παραμένει το σχέδιο παραχώρησης της Εγνατίας Οδού. Από το καλοκαίρι ήταν γνωστό ότι μαζί με την Εγνατία Οδό θα παραχωρηθεί και η εκμετάλλευση κάποιων εκ των κάθετων αξόνων αλλά χθες έγινε γνωστό ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί το σχέδιο.

http://news247.gr

3 σχόλια:

  1. Βρε φωστήρες του υπουργείου ανάπτυξης που αντί να δίνεται κίνητρα και να μειώσετε κανένα προϊόν αντί να δούνε κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης τους λένε βλακείες δεν λέμε που έφτασαν τον κόσμο στο πάτο και με τα πάντα να ανεβαίνουν οδήγησαν και όλους αυτούς και όλους σε λίγο στα Σκόπια για ψώνια για βενζίνη για ιατρεία που είναι φτηνότερα θέλουν να βάλουν και διόδια μα πόσο άντε δεν το λέω διότι και τα ζώα έχουν ευαισθησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε! τότε έχουμε μια ελπίδα να ξεσηκωθούν οι πανίβλακες που ακόμη δεν πήραν χαμπάρι, τι τους βρήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ???ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΑ??????? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΠΟΙΟΣ , ΠΟΥ , ΠΟΤΕ ΤΙ ΩΡΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΙ ΩΡΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ . ΤΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΗΝ ΕΧΕΤΑΙ??? ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΧΤΥΠΗΣΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΟ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.