Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Δήλωση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Α. Τσαυτάρη: «Η επιστροφή των νέων στη γεωργία είναι ευλογία»

"Το να επιστρέψουν οι νέοι άνθρωποι με τις γνώσεις τους, τις τεχνολογίες στη γεωργία, για εμάς είναι ευλογία. Ο ανθρώπινος πόρος και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι στη γεωργία είναι ο πιο περιοριστικός πόρος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Σίγουρα περιορισμένος είναι ο πόρος του νερού, του εδάφους, του ακριβού λιπάσματος, του φυτοφάρμακου και του σπόρου, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στην περιφέρεια δεν υπάρχουν νέοι να καταπιαστούν με αυτή τη δραστηριότητα. Από αυτήν την πλευρά λέω ότι η επιστροφή των νέων στη γεωργία είναι ευλογία.
Επειδή δεν ξέρουν πώς να καλλιεργήσουν, έχουμε κάνουμε τους επιδεικτικούς αγρούς. Μόλις δουν στην πράξη την παραγωγική διαδικασία θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι τραγικά δύσκολο. Μπορούν να τα καταφέρουν και να εφαρμόσουν όσα έμαθαν στα δικά τους κτήματα.
Όλες αυτές τις προσπάθειες τις χρηματοδοτεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η χρηματοδότηση θα συνεχιστεί ακόμη περισσότερο και στη νέα προγραμματική περίοδο, με ακόμη πιο σημαντικά εργαλεία για τη στήριξη όχι μόνο της παραγωγής του νέου αγρότη, αλλά και του εισοδήματος."

2 σχόλια:

  1. ΔΕΙΞΕ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τσ τσ τσ όχι ρε παιδιά στο Κιλκίς!
    Στο Κιλκίς πάμε για άλλα ...πάμε για μαυρίκους μεταλλειοεργάτες ανειδίκευτους με σφαλιάρα για πρωϊνό και 400 επιδοτούμενη θέση στο Μπόμπολα.
    Και μόλις περάσει η 5μηνία αλλαγή με τον επόμενο άνεργο

    Τούτο εστί ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.