Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ: "Το μνημόνιο και οι πολιτικοί εκφραστές του καταδικάστηκαν από τον Ελληνικό Λαό"

Τα καταστροφικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών γίνονται πια φανερά και επικίνδυνα. Ο φανατικός μνημονιακός κ. Λοβέρδος έφυγε αφήνοντας πίσω του συντρίμια. Καθημερινά διαπιστώνουμε τα σημάδια της κατάρρευσης. Εξαίρεση φυσικά δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και ο δικός μας νομός. Η εντονότατη έλλειψη ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία, που από καιρό είναι γνωστή, έχει δημιουργήσει δυσεπίλυτα προβλήματα στην συνέχιση της λειτουργίας του. Οι εφημερίες των κλινικών και των εργαστηρίων γίνονται είτε με εθελοντική (απλήρωτη φυσικά) προσφορά των γιατρών, είτε μετά από πιέσεις από την πλευρά της διοίκησης, είτε ακόμη και με μετακινήσεις γιατρών από το Νοσοκομείο της Γουμένισσας. Όμως ο μήνας δύσκολα θα βγει και θα δούμε και εμείς κλινικές να κλείνουν όπως στο Μποδοσάκειο ή τα χειρουργεία της Αλεξανδρούπολης. Οι ελλείψεις επίσης σε υλικά και αναλώσιμα εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τους ασθενείς και το προσωπικό.
Η χρεοκοπία του ΕΟΠΥΥ, πριν συμπληρώσει λίγους μήνες λειτουργίας, με μαύρη τρύπα πολλών δίς, υποχρεώνει τους συμπολίτες μας για την ιατρική και την φαρμακευτική τους περίθαλψη, να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη αφού προηγουμένως έχουν αφήσει απλήρωτους για πολλούς μήνες γιατρούς και φαρμακοποιούς.
Τα μεγάλα κερδοσκοπικά συμφέροντα στο χώρο του φαρμάκου οργιάζουν δημιουργώντας επικίνδυνες ελλείψεις σε απαραίτητα φάρμακα. Είναι φανερό πως αυτοί που παρίσταναν τους υπεύθυνους, έχουν διαλύσει το σύστημα υγείας και έδειξαν τεράστια ανευθυνότητα βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.
Το μνημόνιο και οι πολιτικοί εκφραστές του καταδικάστηκαν από τον Ελληνικό Λαό. Μοναδική ελπίδα η ολοκλήρωση της νίκης της αριστεράς στις 17 του Ιούνη. Για μια κυβέρνηση που θα βάζει τις κοινωνικές ανάγκες πάνω από τα συμφέροντα των δανειστών.

2 σχόλια:

  1. Ειδικά για τα εργαστήρια του ΓΝΚ καλό θα ήταν να μας πουν πόσοι τέλος πάντων εργάζονται εκεί και πότε και πως κάνουν τις εφημερίες τους. Καλό θα ήταν να μας πουν πόσο στοιχίζει ανά ασθενή (εργαζόμενοι και υλικά) το μικροβιολογικό εργαστήριο του ΓΝΚ και πόσο στοιχίζει σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της Ευρώπης. Μην τρελλαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαιο έχεις ανώνυμε. Θα ήθελα να μάθω τα ονόματα της επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία. Ποιοι είναι αυτοί που βγάζουν ένα κείμενο στην ουσία ανώνυμο και κρύβονται πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί δεν γράφουν το ονομά τους να τους κρίνουν οι πολίτες!

      Διαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.