Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Γραφείο Πρωθυπουργού: «Αυτά είπαμε στο υπουργικό συμβούλιο»

Παναγιώτης Πικραμμένος,  ο νέος Πρωθυπουργός
Με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ως προς τα λεχθέντα κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, και προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζονται τα εξής:
Στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου έγινε πράγματι συζήτηση για την κατάσταση της Οικονομίας και για την πορεία των δημόσιων οικονομικών. Ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι θα ενημερώσει λεπτομερώς, σύντομα, για την πορεία των εσόδων και των δαπανών, αφού προηγουμένως λάβει αναλυτικά στοιχεία από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Επισημάνθηκε επίσης ότι ο εισπρακτικός μηχανισμός δεν πρέπει να δείξει σημάδια χαλαρότητας –όπως συνήθως συμβαίνει σε προεκλογικές περιόδους– ειδικά στις παρούσες συνθήκες.
Στο πλαίσιο της συζήτησης έγινε αναφορά και στο ΕΤΑΚ, δίχως να υπάρξει αναλυτική εξέταση του θέματος και δίχως να δοθεί οιαδήποτε συγκεκριμένη εντολή από τον Πρωθυπουργό στον υπουργό Οικονομικών. Επίσης δεν συζητήθηκε το ζήτημα της χρονικής επάρκειας των ταμειακών διαθεσίμων.
Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η διασπορά ανυπόστατων πληροφοριών και η καλλιέργεια πρόσθετης ανησυχίας στη δοκιμαζόμενη κοινωνία μόνο προβλήματα προκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.