Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου με Δ.Σ. Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς

Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς είχε την προηγούμενη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Στη διάρκεια της συζήτησης που έλαβε χώρα σε φιλικό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν το Δήμαρχο για σειρά πρωτοβουλιών που έχουν λάβει προκειμένου να προωθήσουν και να διευρύνουν τη χρήση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης, όπως τις εβδομαδιαίες ποδηλατικές διαδρομές στην πόλη του Κιλκίς, καθώς και τη διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων αντοχής. Παράλληλα, του γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να παραχωρήσουν στο Δήμο Κιλκίς δέκα θέσεις πάρκιγκ ποδηλάτων ώστε να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες που έχει τοποθετήσει ο Δήμος σε διάφορα σημεία της πόλης.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Μπαλάσκας εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθεια και το έργο του Συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα ότι η δημοτική αρχή θα στέκεται πάντα αρωγός σε δράσεις οι οποίες αποσκοπούν στη μείωση του κυκλοφοριακού και στην καλύτερη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους του Κιλκίς.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε και με τις δύο πλευρές να εκφράζουν τη διάθεσή τους για περαιτέρω συνεργασία στο ίδιο φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, με απώτερο κοινό στόχο την ενθάρρυνση των δημοτών να μετακινούνται με οικολογικότερα μέσα όπως είναι το ποδήλατο.

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο Κιλκίς κ. Μπαλάσκα για την στήριξή του και την κατανόηση που υπέδειξε για τις προθέσεις και τις πρωτοβουλίες που θέλει να προωθήσει ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.