Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Με ΛΑΟΣ ο Θόδωρος Βαφειάδης

Όσο οι ίδιοι και οι ίδιοι πολιτικοί και βουλευτές κινούν τα νήματα του πολιτικού συστήματος που θεωρείται καθόλα υπεύθυνο για τη σημερινή κατάντια της χώρας, τόσο η ανάγκη του κόσμου για νέο αίμα στο πολιτικό προσκήνιο μεγαλώνει. Στο νομό Κιλκίς, το νέο αυτό αίμα εκπροσωπείται το τελευταίο διάστημα και μάλιστα πολύ έντονα, στο πρόσωπο του Θόδωρου Βαφειάδη.
Ο αγαπητός στην τοπική κοινωνία Κιλκισιώτης επιχειρηματίας με καταγωγή από την Ευκαρπία, που φαίνεται να έχει μεγάλο ρεύμα ιδίως στους νέους, την εβδομάδα που μας πέρασε έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Κώστα Πορτοκάλη στην τοπική εφημερίδα του Κιλκίς "Πρώτη Σελίδα", στην οποία μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κατέλθει υποψήφιος βουλευτής στο νομό Κιλκίς με τον ΛΑΟΣ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Η συνέντευξη που αναδημοσιεύουμε σήμερα έχει ως εξής:

Γιατί ασχολείστε με την πολιτική;
Γιατί πιστεύω στον εαυτό μου, αγαπώ τον τόπο μου, σέβομαι τους συμπολίτες μου και δεν φοβάμαι να δουλέψω σκληρά για ένα καλύτερο αύριο.

Γιατί ΛΑΟΣ και όχι κάτι άλλο;
Γιατί η συνταγή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όχι μόνο έχει αποτύχει αλλά είναι και απόλυτα υπεύθυνη για την σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, μια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο. Γιατί ταυτίζομαι απόλυτα με τις αρχές και το πρόγραμμα του ΛΑΟΣ και είμαι πεπεισμένος πως μόνο με νέες πολιτικές από νέους ανθρώπους με όραμα η χώρα θα βγει από το αδιέξοδο.

Έχει μέλλον ο νομός Κιλκίς; Ο νομός Κιλκίς ήταν και παραμένει ένας φτωχός νομός, ενδεχομένως από τους φτωχότερους της χώρας. Δυσκολεύομαι πραγματικά να σκεφτώ -πόσο μάλλον να αντικρίσω- ένα μεγάλο έργο που έχει γίνει στο νομό Κιλκίς τα τελευταία 20 χρόνια. Και αυτό ξέρετε με πληγώνει πάρα πολύ, όταν την ίδια στιγμή άλλοι νομοί ευημερούν και απολαμβάνουν μεγάλα έργα πνοής.
Στο νομό Κιλκίς δυστυχώς, το κεφάλαιο "ανάπτυξη" σταμάτησε με τη δημιουργία και λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής Σταυροχωρίου και των όποιων ωφελειών είχε για την τοπική κοινωνία.
Έκτοτε, στην περίπτωσή μας υπερίσχυσαν πολιτικές με κύρια χαρακτηριστικά την έλλειψη οράματος και στρατηγικής ανάπτυξης και τη μη εκμετάλλευση των όποιων πλεονεκτημάτων του τόπου, καθώς και ευκαιριακές παρεμβάσεις, που οδήγησαν το νομό μας σε μια κατάσταση στασιμότητας σε ό,τι αφορά έργα, υποδομές και υπηρεσίες.
Όμως, ο νομός Κιλκίς μπορεί να έχει μέλλον όταν οι διοικούντες σταματήσουν να σκέπτονται από την πρώτη μέρα της εκλογής τους την επανεκλογή τους και αρχίσουν να δουλεύουν πραγματικά για τον τόπο. Τότε και μόνο τότε να είστε βέβαιος πως ο νομός μας θα έχει μέλλον μέσα από την ανάπτυξη και τα μεγάλα έργα που δικαιούται και του στερούσαν τόσα χρόνια.

Ποια είναι η άποψή σας για τον Γιώργο Καρατζαφέρη;
Με τον κ. Καρατζαφέρη γνωριζόμαστε από το 1990 διότι προερχόμαστε από τον ίδιο επιχειρηματικό χώρο, τον χώρο των μεσών μαζικής ενημέρωσης. Πρόκειται για έναν άνθρωπο αυτοδημιούργητο, επιτυχημένο επιχειρηματία ο οποίος ακόμα και σήμερα ζει από την επιχειρηματική δραστηριότητά του και όχι από την πολιτική. Είναι ευφυής άνθρωπος και πολιτικός με ιδέες και πρόγραμμα και άνθρωπος ο οποίος πραγματικά έχει δουλέψει στην ζωή του, τίποτα δεν του χαρίστηκε κάτι που ξενίζει στους περισσότερους ενεργούς πολιτικούς σήμερα και είμαι πεπεισμένος πως έχει να προσφέρει πολλά στην χώρα.

Κατεβαίνετε στις εκλογές σε μια περίοδο όπου οι πολίτες απαξιώνουν την πολιτική, τι έχετε να πείτε για αυτό;
Aσφαλώς γνωρίζω πώς νιώθουν οι πολίτες και είμαι βέβαιος πως η απαξίωσή τους για την πολιτική είναι απόλυτα δικαιολογημένη, γιατί όταν σήμερα ενέργειες όπως η πληρωμή της ΔΕΗ του ΟΤΕ και της οποιασδήποτε τραπεζικής δόσης είναι γολγοθάς ενώ μέχρι χθες ήταν ρουτίνα της καθημερινότητας, όταν καθημερινά κλείνουν επιχειρήσεις και μαζί με αυτές ενδεχομένως να χάνονται τα όνειρα και οι κόποι μιας ζωής, όταν πολίτες εκδιώκονται επειδή δεν καταβάλλουν τις υποχρεώσεις τους στο Ελληνικό Δημόσιο όχι λόγω σκόπιμης φοροδιαφυγής, αλλά λόγω πραγματικής αδυναμίας, ενώ την ίδια στιγμή οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για την δυσβάστακτη κατάσταση στην οποία περιήλθε η χώρα συνεχίζουν να κυβερνούν, όταν οι Έλληνες πολίτες προσβάλλονται καθημερινά από τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης τα οποία τους αποκαλούν κλέφτες, φοροφυγάδες, τεμπέληδες που επιδιώκουν μόνο την καλοπέραση και τους "στολίζουν" με πλήθος παρόμοιων υποτιμητικών χαρακτηριστικών χωρίς οι πολιτικοί μας να αρθρώνουν λέξη και να ορθώνουν το ανάστημά τους περί του αντιθέτου και αληθινού, τότε και οι πολίτες είναι απόλυτα φυσιολογικό να απαξιώνουν την πολιτική.
Προσωπικά σε όλους αυτούς που δικαιολογημένα απαξιώνουν την πολιτική τους καλώ να μην ξεχάσουν ποτέ πως η ύψιστη στιγμή της δημοκρατίας είναι η στιγμή που ψηφίζουν. Τους καλώ λοιπόν στις επόμενες εθνικές εκλογές με αυστηρά πλέον κριτήρια και με την πολύτιμη γνώση του τι πραγματικά συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια στις πλάτες τους, να τιμωρήσουν όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για ό,τι βιώνουμε σήμερα όλοι οι Έλληνες πολίτες και να μην επιτρέψουν με την ψήφο τους σε κανένα να στερήσει το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας.

38 σχόλια:

  1. ωραιος λογος!!! αντε λοιπον προχορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ειμαι με σενα προεδραρα μου!!!!!!! παπαδοπουλος κωσταντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βαφειάδη ασχολείσου με κάτι άλλο που ξέρεις καλύτερα, και ασε τις παπαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OLI I NEOLEA THS VATHIS EINAI MAZI SOU MEGALE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να σχολιασει κανεις; Διαλεξε Καρατζαφυρερ που αλλα λεει το πρωι και αλλα το βραδυ!Ψηφιζει μνημονια ειναι συνυπευθυνος για την χρεοκοπια και ετοιμος να κανει αλλες 100 κωλοτουμπες αρκει να παρει εξουσια! Τι να πω καλη σταδιοδρομια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΤΣΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΦΕΙΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ti paparies einai autes? o theo voyleytis?
    xa.xa.xaxaxa....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti paparies htan aytes prin ton theo ksipnate aderfia neo aima ayto to paidi toylaxiston exei doylepsi stin zoi toy kai oti ma oti kai an ekane einai petiximeno kai protoporiako ante thodori dynata georgiadis nikos kilkis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΚΑΡΙ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΘΟΔΩΡΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 60ΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε σ΄άρεσε ο Theo για βουλευτής!Οι άλλοι που ψήφιζες τόοοσα χρόνια και σε ρουφάνε το αίμα ήταν καλύτεροι?Φτάνει πια!Θέλουμε νέους ανθρώπους για την χώρα μας.Προχώρα Βαφειάδη και άστους να λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ton 8io sou ton rotises mhn sto telos peis OXI
    kia kaneis kamia kolotoumpa opos o arxigos sou
    [kai o 8ios ou...]orismenes fores
    entaksi 8odori .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!!!!! ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΙ ΤΟ radio kilkis ΣΟΒΑΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ!!!! ΘΟΔΩΡΗ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΚΡΙΣΗ,ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ!ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΗΘΙΚΗ!Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ,ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ,ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ!!Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Ή ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ,ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑΣ!!ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΡΑΞΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ,Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,(ΤΟΠΙΚΗ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ),ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,Ο ΘΟΔΩΡΗΣ,(ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ),ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ,ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ!!ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!!ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ "ΚΑΘΑΡΟΣ" ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!!ΞΕΚΙΝΑ,ΘΟΔΩΡΕ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!
    ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΟΜΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύχομαι ολόψυχα Θόδωρε, οι προσπάθειές σου να πιάσουν τόπο γιατί και παλιότερα όταν ξεκίνησες με θέρμη, αυταπάρνηση και φρέσκες αμόλυντες ιδέες αμέσως το κατεστημένο σου έβαλε ένα σωρό τρικλοποδιές και κατάφερε να σε σταματήσει. Τώρα όμως όχι. Οι απλοί άνθρωποι, οι νέοι σε θέλουν και θα σε στηρίξουμε. Φθάνει πια ψευτοδικηγόροι και ψευτογιατροί ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. Δεν αποτελούν αυτοί την ελληνική κοινωνία και αυτοί μας κατάντησαν εδώ που είμαστε. Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άντε αφού το είδαμε και αυτό, να περιμένουμε και τον Χρίστο από το Ζαχαράτο σε λίγο υποψήφιο με το ΛΑΟΣ....
    Χα χα

    Με κάνατε και γέλασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. agapoyla dimitraki to kseris pos otan gelas eisai pio thiliprepis apo oso dixnis genika? prosexe me ti gelas kai pos gelas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. theo dunata kai ka8ara propanton enas filos sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. re to 8io toy ton rothse...........kai afiste ta agapoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re malaka giati ta sbineis ta sxolia gia na min xaseis kamia diafimisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ti trogeste oli fobaste poy ua eine o epomenos boyleftis ante stin akri geia toys neoys toys aliuinoys ante pia olo ta eidia kai ta eidia proxora kai to kilkis se stirizi adelfe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΌΔΩΡΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και η ευκαρπία σε στηρίζει φουλ για πρόεδρος Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλη επιτυχια αδερφε μου!!! ειμαι με σενα χωρις δευτερη σκεψη!!! ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ!!!! Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ... ΑΝΗΨΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΜΕ ΣΤΕΝΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΘΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΝΟΜΙΖΩ 39 ΧΡΟΝΩΝ . ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΘΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΕ ΜΙΑΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΗΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΩ ... ΕΝΑΣ ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε τον Θοδωρακη!!! απο την Ευκαρπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. να και κατι καλο.. νεα παιδια αυτο θελουμε αντε θοδωρη δυνατα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. KILKISIOTI SIMFONO APOLITA ME SENA XRONIA POLLA SE OLOYS PETROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. THODORI PROXORA OLI I NEOLEA EINAI MAZI SOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ. ΟΥΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΛΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ . ΑΠΛΟΣ ΑΠΛΟΣ ΑΠΛΟΣ ΑΠΛΟΣ.!!!!!!! . ΟΥΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΤΗ ΞΗΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. RE LAMOGIA O 8ODOROS SAS FTEEI
    DEN EXETE ME TI ALLO NA ASXILI8ITE
    STO SPITI SAS TA LISATE TA PROBLIMATA.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τα μισά σχόλια έχουν διαγραφεί ωραία δημοσιογραφία κάνετε :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLOGS ΑΥΤΟ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όσο καλό παιδί και αν είναι ο Βαφειάδης, που δεν τον ξέρω, έχει επιλέξει το χειρότερο κόμμα των τελευταίων 30 χρόνων. Θέλει να συνεργαστεί με ψεύτες και ακροβάτες που έχουν ειδικότητα στην κολοτούμπα; Αλήθεια αν εκλεγείς θα σηκώνεις το χεράκι σου στα μνημόνια και στις περικοπές όπως ο αρχηγός σου και μετά θα διααρτύρεσαι; Αν θέλεις να κυκλοφορείς με αξιοπρέπεια, ΑΛΛΑΞΕ ΚΟΜΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. thodore valtous ta gialia opos me to radio opos me to euro opos me to podosfairo etsi kai stin politiki tetoious theloyme neoys kai as einai se opio koma manai!!!! mazi soy megale

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.