Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Χ. Δραγανίδης: Υπερόπτης, αυταρχικός και είρων, ο Λαπόρδας

"Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας η υπεροψία, αυταρχισμός και η απίστευτη ειρωνεία του δημάρχου Λαπόρδα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο". Αυτό αναφέρει σε δήλωσή του, ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας, Χρ. Δραγανίδης, παραθέτοντας συγκεκριμένα τα εξής για τη συμπεριφορά του δημάρχου: 

*Αποκάλεσε σύσσωμη την αντιπολίτευση ότι «κρύφτηκε» στο θέμα της εκλογής συμπαραστάτη του Δημότη διότι δεν ψήφισε τον εκλεκτό του υποψήφιο.Οταν παρεμβήκαμε διαμαρτυρόμενοι για την προσβολή ,δεν την απέσυρε ,ούτε δέχθηκε καμμία συζήτηση. Φαίνεται ότι ο δήμαρχος έχει συνηθίσει σε περιβάλλον χωρίς αντιρρήσεις οπότε καιρός είναι να προσαρμοστεί διότι η διοίκηση του δήμου απαιτεί σεβασμό στην αντίθετη άποψη, διάλογο και πνεύμα συνεργασίας.
*Όταν δεν ψηφίσαμε τις δαπάνες για γεύματα και ειδικά εργασίες φιλικής του εταιρίας έχασε τον έλεγχο και τίναξε στον αέρα τη συνεδρίαση καταφερόμενος εναντίων της αντιπολίτευσης .Όταν τον εξηγήσαμε ότι ξόδεψε υπερβολικά ποσά,χωρίς κανενός είδους διαγωνισμό ή προσφορές, που αφορούσαν
-την έκδοση δύο υπερπολυτελών τευχών «ενημερωτικού περιοδικού» της δημοτικής αρχής αξίας 9500 ε περίπου
-την έκδοση αφίσας «ΘΕΟΤΟΚΙΑ 2011» Αξίας 730 Ε
-την κατασκευή αφίσας ‘ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΥΡΩΠΟΥ»
-την έκδοση του δίφυλλου που μοιράστηκε στο συνοριακό σταθμό ευζώνων
-την κατασκευή ιστοσελίδας του δήμου αξίας 9500 ε
-την κατασκευή διαδυκτιακής ευχετήριας κάρτας του δήμου αξίας 350 ε
Και βέβαια όλα αυτά δεν θα είχαν προκαλέσει τη μομφή και την καταγγελία μας, αν η συγκεκριμένη εταιρία δεν ήταν άλλη από αυτήν που στήριξε εκδοτικά τον συνδυασμό του σημερινού δημάρχου, στις τελευταίες εκλογές.
Όλα αυτά όχι μόνο καταρρίπτουν το πνεύμα οικονομίας και νοικοκυροσύνης που προσπαθεί να καθιερώσει ο δήμαρχος αλλά και επαναφέρουν το καθεστώς των υμετέρων με προμήθειες χωρίς διαγωνισμούς και σπατάλη των λίγων πόρων του Δήμου.
Η αποφυγή διαλόγου, η επιβολή των απόψεων του η μη ανοχή αντίθετης άποψης που οδήγησαν μια συνηθισμένη συνεδρίαση σε μια άγονη αντιπαράθεση και έναν εκνευρισμένο δήμαρχο ανήμπορο να σηκώσει το βάρος του ρόλου του καθώς και την οργάνωση του νέου καλλικρατικού δήμου Παιονίας.
Λυπούμαστε πραγματικά γιατί όλο αυτό το διάστημα αναζητούσαμε την συναίνεση και τον διάλογο, καταθέτοντας προτάσεις που σχεδόν καμία δεν έγινε αποδεκτή
Επίσης λυπούμαστε που το πραγματικό πρόσωπο του δημάρχου απέχει από τη συνεργασία,τον εποικοδομητικό διάλογο και τη συναίνεση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.