Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 15/12/2019, 04:30 μ.μ.

Συλλήψεις για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών
Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν προχθές (13 Δεκεμβρίου 2019) το απόγευμα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 52 ετών, διότι στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 1 γραμμαρίου, που είχε προμηθευτεί νωρίτερα την ίδια ημέρα από τον 47χρονο. 

Ακολούθως, στην κατοχή του 47χρονου, αλλά και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- συνολική ποσότητα κοκαΐνης βάρους 15,2 γραμμαρίων,

- 1 ζυγαριά ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,
1 κινητό τηλέφωνο και
1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Εξιχνιάσεις κλοπών
- Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 39χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου του έτους 2019, ο προαναφερόμενος εκμεταλλευόμενος συνωστισμό κόσμου τόσο σε υποκαταστήματα τραπεζών όσο και εντός ανελκυστήρα οικοδομής, αφαίρεσε από τις τσέπες πολιτών διάφορα χρηματικά ποσά, με συνολική λεία 3.966 ευρώ.

- Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Νοέμβριο του έτους 2019 διέρρηξε την οικία 53χρονης ημεδαπής σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Σύλληψη για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (14 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ επί της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 23χρονος αλλοδαπός, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να διευκολύνει την μεταφορά και την έξοδο προς τρίτη χώρα 7 αλλοδαπών, εκ των οποίων οι 6 στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα και ένα κινητό που βρέθηκε στην κατοχή του 24χρονου. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων
Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την διενέργεια παράνομων παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη χθες (14 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ στην Κατερίνη, 25χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς εντοπίστηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 22 ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπου διεξάγονταν παράνομα παίγνια και να μετατρέπει τις οθόνες τους με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), παρεμποδίζοντας τον έλεγχο του καταστήματος.

Το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιήθηκε και ο κεντρικός υπολογιστής κατασχέθηκαν. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και 36χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Εκτέλεση καταδικαστικής απόφασης
Συνελήφθη χθες (14 Δεκεμβρίου 2019) το βράδυ, σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 7 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις διαρρήξεων σε οικίες στις Σέρρες

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα, διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Σερρών στις οποίες ενέχονται 4 ημεδαποί ηλικίας 54, 52, 36 και 27 ετών.

Ειδικότερα, χθες (14 Δεκεμβρίου 2019) το πρωί, οι προαναφερόμενοι έχοντας διαπράξει κλοπές σε οικίες σε διάφορες περιοχές των Σερρών, τράπηκαν σε φυγή επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ ακολούθως συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με αντίθετα κινούμενο όχημα που οδηγούσε ένας 51χρονος, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στα δύο οχήματα.

Το όχημα των δραστών συνέχισε την πορεία του και τελικά ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή, όπου και συνελήφθησαν οι 3 ημεδαποί ηλικίας 52, 36 και 27 ετών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βισαλτίας, ενώ ο 54χρονος διέφυγε πεζός.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, την ίδια ημέρα πρωινές ώρες, οι προαναφερόμενοι παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο με αιχμηρό αντικείμενο διέπραξαν διαρρήξεις στην οικία μίας 48χρονης αφαιρώντας διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και στην οικία ενός 77χρονου αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και 2 πακέτα τσιγάρων.

Το προαναφερόμενο όχημα ιδιοκτησίας του 54χρονου κατασχέθηκε, ενώ σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς και διάφορα χρυσαφικά και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, που αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους των.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.