Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Λήξη σεζόν για την Ακαδημία Μπάσκετ των "Ατρόμητων" δημοτικής ενότητας Γαλλικού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Μπάσκετ "Ατρόμητων" δημοτικής ενότητας Γαλλικού Κιλκίς
Έκλεισε την σεζόν η Ακαδημία Μπάσκετ των "Ατρόμητων" δημοτικής ενότητας Γαλλικού με διήμερες εκδηλώσεις. Την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019 οι Ατρόμητοι αποχαιρέτισαν και επίσημα την σεζόν, στο κλειστό του Καμπάνη, στην καθιερωμένη γιορτή. 

Οι «Ατρόμητοι» αθλητές, οι οποίοι προέρχονται από τα χωριά του πρώην Δήμου Γαλλικού, νυν Δήμου Κιλκίς, αναμετρήθηκαν σε διαγωνιστικά παιχνίδια, χωρισμένοι σε τμήματα ανά ηλικία.

Οι νικητές των διαγωνιστικών ανά ηλικία ήταν:

Τμήμα junior, διαγωνισμό jump shoot.
1. Κόνιας Αντώνης
2. Ιωαννίδης Γιώργος
3. Κούτρα Ραφαέλα

Τμήμα promini, διαγωνισμό jump shoot.1. Σώττα Άγγελος
2. Ματεντζογλου Κώστας
3. Λάμπης Παναγιώτης 

Τμήμα μίνι κοριτσιών, διαγωνισμό lay up.1. Πετρίδου Ευθαλία
2. Ηλιάδη Στεφανία
3. Σαραφίδου Χριστίνα

Όπως επίσης έγινε και ένας αγώνας επίδειξης ανάμεσα στο ανδρικό τμήμα και το παιδικό,το οποίο παιδικό τμήμα τιμήθηκε για την εξαιρετική του παρουσία στο πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ, βγαίνοντας πρώτο στο νομό Κιλκίς και φτάνοντας έως τους 8 της διοργάνωσης.

Οι νικητές των διαγωνισμών έλαβαν επαίνους, οι μικροί αθλητές μετάλλια, αλλά και όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου διπλώματα συμμετοχής. Έπειτα ακολούθησε φαγητό και μουσική μέσα από έναν πλούσιο μπουφέ από αλμυρά και γλυκά που ετοίμασαν οι γυναίκες του συλλόγου, αλλά και παγωτά που πρόσφερε η διοίκηση.

Την Κυριακή 16 Ιουνίου το κλείσιμο της σεζόν, περιελάμβανε, ημερησία εκδρομή στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής με συμμετοχή πολλών αθλητών και φίλων στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του συλλόγου. 

Πολλές βουτιές στην θάλασσα, παιχνίδια στην άμμο από τα πιτσιρίκια μας, τένις στην παραλία και φυσικά δεν έλειψε και το μπάσκετ στο νερό, διασκεδάζοντας και περνώντας υπέροχα, αθλητές γονείς και φίλοι φωνάζοντας όλοι μαζί στο τέλος ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ και ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.