Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ο Στέφανος Κριτσιάνης με το "Κιλκίς Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Την ασφάλεια της εμπειρίας στον Κλεισθενικό Δήμο Κιλκίς εγγυάται η συμπόρευση του Στέφανου Κριτσιάνη με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη. Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βάθης επέλεξε με τη συμμετοχή του στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της νίκης "Κιλκίς Μπροστά" να δώσει τη δυνατότητα στο Δήμο Κιλκίς και στα χωριά του να κάνουν πολλά βήματα Μπροστά.

Ο Στέφανος Κριτσιάνης έχει γράψει εκατοντάδες χιλιόμετρα στο κοντέρ της Αυτοδιοίκησης. Χάρη στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών του εκλέγεται Πρόεδρος της Βάθης σταθερά και αδιάλειπτα από τη δεύτερη Καποδιστριακή περίοδο 2002 μέχρι και σήμερα, έχοντας συμπληρώσει ευδόκιμη θητεία δεκαεπτά ετών στα κοινά και στα νεότερα αυτοδιοικητικά συστήματα (Καποδίστριας, Καλλικράτης).

Εκτός από επιτυχημένος κοινοτάρχης ο Στέφανος Κριτσιάνης είναι αγρότης στο επάγγελμα και μέλος του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου ‘’Δρυς’’ Βάθης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.