Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Δεύτερη εκτός έδρας ήττα για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Του Γιάννη Σιταρίδη
Η τρίτη αγωνιστική της Β' ΕΚΑΣΚΕΜ δεν στάθηκε τυχερή για την ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, καθώς ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα από τον ΑΣ Βαφύρα Δίου με 67 - 54.


Η τελική διαφορά που ήταν και η μεγαλύτερη του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη ροή του παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Τις δύο φορές που ξέφυγε 29 - 20 στο πρώτο ημίχρονο και 45 - 36 στο δεύτερο, η ομάδα μας αρνούμενη πεισματικά να παραιτηθεί της προσπάθειας, επέστρεψε στο σκορ, τοποθετώντας το στα ανταγωνιστικά επίπεδα της τάξης των 2 - 3 πόντων.

Η τελευταία φορά που η ομάδα πλησίασε στο σκορ, ήταν 3 λεπτά πριν το τέλος (58 - 54).

Κάποια κενά αμυντικά διαστήματα δυστυχώς στοίχισαν την ομάδα ειδικά προς το τέλος του αγώνα, κάποιες κρίσιμες άστοχες βολές, απόρροια της έλλειψης συγκέντρωσης και της γενικότερης πίεσης, έφεραν και την κατάρρευση, οπότε μοιραία η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της ομάδας του Δίου.

Σε ένα από τα καλύτερα επιθετικά παιχνίδια της μέχρι τώρα σεζόν ο Πάρης Χοτουμανίδης οδήγησε την ομάδα με τους 21 πόντους του αλλά και τα 11 φάουλ που κέρδισε φθείροντας τους αντιπάλους του.

ΠΟΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣΚαπνίδης 2, Κόττης 2, Σκάλε 2, Ψωμιάδης 4, Χοτουμανίδης 21 (1 τρ., 11 κερδ. Φάουλ), Μουστάκας 6, Υφαντίδης 3, Ποζίδης 6, Μπαξεβάνης 5 (1 τρ), Αραμπατζής 3.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ15-13 / 29-27 / 52-47 / 67-54

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.