Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Προπονητής στον "Αλέξανδρο Κιλκίς", ο Βασίλης Σπυρογιάννης

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ' Εθνική Κατηγορία αναλαμβάνει ο κ. Βασίλης Σπυρογιάννης.

Ποιος είναι ο Βασίλης Σπυρογιάννης

-Απόφοιτος του Τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Οργανισμών και Φορέων της Εκπαίδευσης και στη Δημόσια Διοίκηση, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου.

- 1989-90 Προπονητής της Β΄ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των ερασιτεχνικών ομάδων των Π.Α.Ε.

-1994-95 Προπονητής της Β’ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.

-2008-09 Προπονητής της ομάδας, Κ18, της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.

Προπονητική Προϋπηρεσία (Κάτοχος UEFA Β)
• 1989-2013(αδιάκοπα) Προπονητής ποδοσφαίρου στην Α’ ομάδα, βοηθός προπονητής της Επαγγελματικής ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και προπονητής των Κ20 και Κ17, και συνεχόμενα στα τμήματα υποδομής (εφηβικό-παιδικό) με επιτυχή ανάδειξη δεκάδων εκπαιδευόμενων ποδοσφαιριστών με θητεία σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Επαγγελματικούς Συλλόγους και σε όλες τις Εθνικές Ομάδες (Παίδων, Νέων, Ελπίδων, Ανδρών). 

• 2004-2012 Υπεύθυνος Προγραμμάτων Ανάπτυξης και Σχεδιασμού οργανωτικών και εκπαιδευτικών κατευθύνσεων (Φάκελος Αδειοδότησης- Τεχνογνωσία-Στρατηγική–Συνεργασίες-Καθοδήγηση & Εκπαίδευση των Προπονητών της Υποδομής-Σκάουτιγκ-Προγράμματα Εκπαίδευσης), της ΠΑΕ Ηρακλής.

• 2014-2017 Συνεργάτης τμημάτων σκάουτιγκ Ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Ευρώπης.

• 2015-2016 & 2017-2018, Προπονητής της ομάδας, ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α1 Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, το έτος 2016 & 2013-2014 /2014-1015, προπονητής των, Ατρόμητος Π.Αγιονερίου και Εθνικός Μουριών αντίστοιχα, της Α1 Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Στο έργο ανάδειξης του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.