Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς στον αγώνα «Απάν σο ρακανόπον»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Δυναμικό παρών έδωσε την Κυριακή 4 Ιουνίου ο Σ.Δ.Υ.Κιλκίς στον αγώνα «Απάν σο ρακανόπον» που διοργανώθηκε για 6η χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την σφαγή των 353.000 Ελλήνων του Πόντου. 
Αρκετά μέλη του συμμετείχαν και στις δύο διαδρομές στηρίζοντας μια αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή μας. Ο αγώνας αυτός έχει ξεπεράσει τα όρια του νομού και έχει καθιερωθεί πλέον στο καλεντάρι λόγω της άρτιας διοργάνωσης αλλά και του συμβολικού του χαρακτήρα του.

Στα 17 χιλ. Θοδωρής Φαχουρίδης πήρε την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη, ενώ η Ευφροσύνη Ζαμπέλη τερμάτισε τρίτη στην κατηγορία των γυναικών. Στα 5 χιλ. την πρώτη θέση στις γυναίκες πήρε η Ρεβεκα Κομήτη.

Συμμετείχαν πολλοί και φυσικά όλοι τους, δεν έχασαν την ευκαιρία να απολαύσουν την φύση, τη θέα και την καλή παρέα:

Κώστας Παχνής, Στέλιος Δελόγλου, Σολομών Αμανατίδης, Σταύρος Αλεξογλου, Γιώργος Χνιτίδης, Λάζαρος Σαρηγιαννίδης, Γιάννης Μακρυσόπουλος, Νίκος Αναστασιάδης,Ακης Μιχαηλίδης, Χρήστος Ζαφειρόπουλος,Ελένη Καρτσώνη, Μιχάλης Τσιτσόλκος, Παναγιώτης Τριαρίδης, Λούκας Παναγιωτίδης, Αλέξανδρος Μωυσίδης, Δημήτρης Δαλακούρας.

Στον Όλυμπο διοργανώθηκε ο 2ος αγώνας NORTH OLYMPUS TRAIL VRONTOU 2017, 20km.Για πολλούς ένας νέος απαιτητικός αγώνας βουνού, ίσως ένας από τους δυσκολότερους ημιμαραθώνιους στην χώρα μας. 

Η ομορφιά όμως του «βουνού των θεών» που όλοι αγαπάμε, σε κάνει να ξεχάσεις κάθε δυσκολία.

Μεγάλη επιτυχία για τον Κιλκισιώτη αθλητή Άγγελο Αμανατίδη, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην γενική κατάταξη. Συμμετείχαν επίσης και οι Γιάννης Γάγος, Γιώργος Σιώτης και Λιάκος Διονύσης.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου