Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Εκδήλωση Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς με θέμα «Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο Χρόνο»

Η καθιερωμένη ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση όλων των Χορευτικών Τμημάτων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, στις 8μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και θα είναι αφιερωμένη στην αρχαία Εγνατία Οδό. 

Στην ιστορική αυτή οδό που συνέδεε επί αιώνες εμπορικά και οικονομικά τη Ρώμη με την Κωνσταντινούπολη και διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στα βυζαντινά και στα μεταβυζαντινά χρόνια σε ό,τι αφορά τη διάδοση του χριστιανισμού, του πολιτισμού και των τεχνών.

Στο αφιέρωμα του ΛΕΚ λοιπόν, με τίτλο «Εγνατία Οδός, Ταξίδι στο χρόνο», θα παρουσιαστούν χοροί από περιοχές-σταθμούς της σπουδαίας αυτής οδού, ξεκινώντας από την Ήπειρο και καταλήγοντας στην Κωνσταντινούπολη.

Στην εκδήλωση, οι χορευτές όλων των Τμημάτων (Παιδικών, Εφηβικών, Ενηλίκων και Παραστάσεων), θα συνθέσουν επί σκηνής ένα μοναδικό υπερθέαμα χορού, χρωμάτων και μουσικής που θα συγκινήσει και θα εγείρει όλες τις αισθήσεις.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των «Ελευθερίων 2017» του Δήμου Κιλκίς.

Είσοδος στην εκδήλωση: 2 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.