Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Δράση με τίτλο «Όψεις Βιοποικιλότητας και Αειφορίας: Από το Βοτανικό στο Σχολικό Κήπο»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς ως συντονιστικός φορέας του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Όψεις Βιοποικιλότητας και Αειφορίας: Από το Βοτανικό στο Σχολικό Κήπο» σε συνεργασία με τις Δ.Π.Ε. Κιλκίς/Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων και Δ.Δ.Ε./ Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων, καλεί τις σχολικές μονάδες μέλη του Δικτύου που έχουν εκφράσει επιθυμία, να συμμετάσχουν στη δράση-επίσκεψη στον Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων που θα γίνει την Κυριακή 11/6 από 11.00 έως 16.00 στο πλαίσιο του 16ου Περιβαλλοντικού Φεστιβάλ.
Κατά τη παραπάνω δράση θα πραγματοποιηθούν βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες από την Π.Ο. του ΚΠΕ Κιλκίς και τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς σε Περιβαλλοντικές Ομάδες σχολικών μονάδων των Διευθύνσεων A/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, που συμμετέχουν στο ΤΔΠΕ, στο πεδίο, σε χώρους του Βαλκανικού Κήπου Κρουσσίων.

1. Περιβαλλοντικό μονοπάτι συμμετεχόντων στο πεδίο – ΒΒΚΚ με θεματική τις «Όψεις Βιοποικιλότητας και Αειφορίας» – (Προσωπικό ΒΒΚΚ – Π.Ο. ΚΠΕ Κιλκίς)

2. Βιωματική δραστηριότητα στο πεδίο - υπαίθριο χώρο στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων : Μαθαίνω τα ζώα και τα φυτά της φύσης… παίζοντας! (Π.Ο. ΚΠΕ Κιλκίς – Υπεύθυνοι Σχολικών Δραστηριοτήτων Κιλκίς)

Οι παρακάτω σχολικές μονάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το ΚΠΕ Κιλκίς στο 2341094303 ή στο e.mailkpekilkis@sch.gr για επιβεβαίωση και τυχόν λεπτομέρειες-πληροφορίες.

Το ΚΠΕ Κιλκίς θα καλύψει με λεωφορείο τη μεταφορά των μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών στο (πεδίο) Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο όπως και την παροχή δεκατιανού. Η αναχώρηση θα γίνει στις 11.00 από την Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς και η επιστροφή από τον ΒΒΚΚ θα γίνει στις 16.00.

Πίνακας συμμετεχόντων σχολικών ομάδων στις βιωματικές δραστηριότητες του ΚΠΕ Κιλκίς

Σε περίπτωση που υπάρχουν ακυρώσεις συμμετοχής από κάποια σχολική ομάδα ο συνολικός αριθμός μαθητών μπορεί να συμπληρωθεί από τις υπόλοιπες σχολικές μονάδες.

Όσοι γονείς (των παραπάνω ή επιπλέον) μαθητών επιθυμούν, μπορούν να έλθουν με ίδιο μέσο στο χώρο του Φεστιβάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου