Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Συμβολικός αποκλεισμός της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς από αγρότες

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προχώρησαν σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 αγρότες του νομού που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.

Τους αγρότες συνάντησε στο σημείο του αποκλεισμού της εισόδου ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης. Για τα αιτήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου ενημέρωσε τον κ. Βεργίδη ο κ.Δήμητρης Βαφειάδης, αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου για τις κινητοποιήσεις. Το βασικό αίτιο που προκαλεί τις κινητοποιήσεις, όπως αναφέρθηκε, είναι η δυσβάσταχτη φορολόγηση και οι εξαιρετικά δυσμενείς εξελίξεις στο Ασφαλιστικό του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της χώρας.

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού παρέλαβε το σχετικό γραπτό ψήφισμα, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα της αγροτικής τάξης, μέλος της οποίας είναι και ο ίδιος. Ο κ.Βεργίδης με την ευκαιρία της συνάντησης, ενημέρωσε τους αγρότες για τις εξελίξεις τόσο στις εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ, που αφορούν στην επαναπροκήρυξη των αναγγελιών για τις πρόσφατες ζημιές από την παγωνιά, όσο και για την αποπληρωμή παρελθόντων ετών των βιοκαλλιεργητών. 

Πληροφόρησε τους αγροτοκτηνοτρόφους ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς αυτή τη στιγμή είναι σε πλήρη ετοιμότητα να αποστείλει όλα τα σχετικά δικαιολογητικά για την άμεση αποπληρωμή των βιοκαλλιεργητών. Για το θέμα, όπως είπε, έχει τη διαβεβαίωση των αρμοδίων ότι η αποπληρωμή θα γίνει το αργότερο σε ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.