Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Συμμετοχή του Kinesis Κιλκίς σε σεμινάριο με τον πρωταθλητή Ευρώπης στο ΜΜΑ

Σε εκπαιδευτικό σεμινάριο συμμετείχε το γυμναστήριο Kinesis στην Θεσσαλονίκη στις 21 Μαρτίου με θέμα το ΜΜΑ (Μεικτά Μαχητικά Αθλήματα). Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Bodyguard Academy και εισηγητής ήταν ο Angelo Antonio Zampakika Alvarez από την Γερμάνια .Ο κ. Zampakika είναι πρωταθλητής Ευρώπης στην FFA (Free Fight Association) και πολλές φορές πρωταθλητής Γερμανίας. Επίσης δίδαξε και ένας από τους βασικούς εκπαιδευτές της Bodyguard Academy ο Πολ Τσολακίδης τεχνικές Muay Thai . Παρών στο σεμινάριο ήταν και Ιωάννης Παναγιωτίδης επαγγελματίας αθλητής του ΜΜΑ που βοήθησε με της πολύτιμες γνώσεις του.

Το σεμινάριο είχε ως θέμα τεχνικές εδάφους που προέρχονται από το Brazilian Ju Jitsu και το Grappling  Διήρκεσε 4 ώρες και σύντομα θα επανελήφθει, συζητιέται μάλιστα να πραγματοποιηθεί και στο Kinesis Fight Club μέσα στα πλαίσια τον σεμιναρίων που έχουν προγραμματιστεί .

Το Kinesis συμμετείχε με την εκπαιδευτική του ομάδα που αποτελείται από τον κ. Αντώνη Γιαννακίδη ,τον κ. Κωνσταντίνο Θωμαΐδη και τους αθλητές Γιώργο Καρακασίδη , Δημήτρη Σιδηρόπουλο, Σταύρο Σοαντζόγλου και την Χρυσά Ιωαννίδου που ετοιμάζονται για αγώνες.

Το ΜΜΑ είναι ένα νέο μάθημα που διδάσκεται στο Kinesis Fight Club καθημερινά, συνδυάζει τεχνικές όρθιας μάχης όπως του Karate και του Kick Boxing και τεχνικές εδάφους που προέρχονται από την Πάλη και το Ju Jitsu
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.