Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Τσογγίδης: "Κύριε Χρονόπουλε, στο Κιλκίς δεν ζουν Κογκολέζοι"

Υπογράφει ο  Γιάννης Τσογγίδης*
Διάβασα με προσοχή το κείμενο-μανιφέστο (Δείτε ΕΔΩ)  κάποιου Παναγιώτη Χρονόπουλου (δε μου φαίνεται για Κιλκισιώτης) που υπογράφει ως Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και αφού αναρωτήθηκα από πού ξεφύτρωσε, ανατρίχιασα με τα γραφόμενα του ! Είχα χρόνια να διαβάσω ένα κείμενο – παραλήρημα γεμάτο από ανόητους και προκλητικούς βερμπαλισμούς και αερολογίες τυφλού φανατισμού, όπου υποκρύπτονται γελοίες απειλές κατά παντός αντιφρονούντος προς το ΣΥΡΙΖΑ!
Ο τύπος αυτός έχει ως κεντρικό μήνυμα « το βράδυ της 25ης φεύγετε από την Ελλάδα τελειωτικά. Το πάρτι τελείωσε» και αμέσως θυμήθηκα με φρίκη τα «χρονοντούλαπα της ιστορίας» του 1981 του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κουτσόγιωργα, του Γιαννόπουλου, του Λαλιώτη και των πρασινοφρουρών όπου θα έβαζαν την επάρατη δεξιά και κουνούσαν το δάκτυλο σε κάθε Έλληνα πολίτη νοικοκύρη και έντιμο του τότε κεντροδεξιού χώρου. 

Όμως ο κύριος αυτός δεν έχει καταλάβει ότι εκείνες οι εποχές παρήλθαν ανεπιστρεπτί και αφελώς ο ίδιος μάλλον νομίζοντας ότι είναι και ολίγον Τσε Γκεβάρα προσπαθεί να το παίξει ο αρχάγγελος με τη ρομφαία της ηθικής και της καθαρότητας παραβλέποντας ότι στο Κόμμα τους του 3% κατέφυγαν όλοι οι αριστερόστροφοι κακομαθημένοι Πασόκοι της ρεμούλας, του ρουσφετιού και των αθλιοτήτων που διέπραξαν και έφεραν στη χώρα την καταστροφή, έτοιμοι να ξανακάνουν τα ίδια υπό νέες συνθήκες, καθώς και περιφερόμενοι πολιτικοί που ψάχνουν σωσίβιο να διασωθούν προσωπικά και ο ΣΥΡΙΖΑ με παλαιοκομματικό τρόπο τους απλώνει το χέρι και τους βάζει στα ψηφοδέλτιά του. 

Απλώς το χρώμα θα αλλάξει από πράσινο σε ροζ. Και οι κακομοίρηδες του ΣΥΡΙΖΑ μην αναμένοντας τέτοια συρροή απελπισμένων που έχασαν τα προνόμια συμπεριφέρονται σα νεόπλουτοι της πολιτικής, δεν είναι και λίγο από το 3% να βρεθεί το Κόμμα τους στο 33% το οποίο δεν είναι και ικανοί να διαχειριστούν, αφού πρόκειται για μία τεράστια πολιτική φούσκα! Και αναρωτιέμαι όμως με όλους αυτούς θα κάνουν την κάθαρση που ο ευφάνταστος Συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται;

Πάντως μου είναι αδιανόητο ένας Έλληνας πολίτης εν έτει 2015 να βγάζει για τους συμπολίτες του τέτοια φυσική κακότητα που αποτυπώνεται ακόμη και στη φάτσα του στη φωτογραφία που συνοδεύει το δημοσίευμα. Δεν απέχει πολύ από το μανιφέστο ενός τζιχαντιστή για τους άπιστους! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ποιος είναι αυτός και ποιοι είναι αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ που την είδαν άγγελοι καθαρτές; Υπάρχει πιο φασιστική νοοτροπία από αυτή; 

Έχει κάνει ο άνθρωπος μία ανάλυση για να δει την πραγματική κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, την ανθρωπογεωγραφία του, την προέλευση στελεχών και ψηφοφόρων, τις προοπτικές του κλπ; Τον πληροφορώ ότι όταν όλη αυτή η περιπέτεια τελειώσει πάλι στο 3% θα βρεθούν, διότι απλώς είναι το Κόμμα τους ένα καλάθι ψήφων διαμαρτυρίας και τίποτε περισσότερο και το παραμύθι θα έχει τελειώσει.

 Ακόμη και το ΠΑΣΟΚ που ξεκίνησε από μηδενική βάση ως Κίνημα το 1974 και απορρόφησε το μεγάλο του ποσοστό κυρίως από το παραδοσιακό Κέντρο απεδείχθη, όπως όλοι εμείς υποστηρίζαμε, ότι δεν είχε ένα δικό του πυρήνα και αν και έφθασε σε εκλογικά ποσοστά και άνω του 50% σήμερα διαλύθηκε εξ αιτίας της έλλειψης συνεκτικού δεσμού. Αντιθέτως η Ν.Δ. κρατάει παρά τη φθορά από την προσπάθεια διάσωσης της χώρας, διότι έχει ένα αμετακίνητο πατριωτικό πυρήνα 20 – 25 % και ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας μαζί της.

Και να θυμάται ο κύριος αυτός ότι στο Κιλκίς (όπου δε ζουν Κογκολέζοι όπως πιθανόν να νομίζει) ο ΣΥΡΙΖΑ πάλι στην καλύτερη θα είναι 2ο Κόμμα, ενώ πιο πιθανό είναι να είναι και 3ο Κόμμα. Και φυσικά η Ν.Δ. παρά το κακό ψηφοδέλτιο που κατεβάζει στο Νομό Κιλκίς θα είναι πρώτη με διαφορά. Καλό είναι ο κύριος αυτός να απεξαρτηθεί από τον τυφλό φανατισμό και να δει τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να μην προκαλεί με τόσο άθλιο τρόπο με τα γραφόμενά του. Βέβαια από την άλλη τέτοια κείμενα κάνουν καλό διότι αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ και χτυπάνε το καμπανάκι σε όσους επιπόλαια ακόμη και από τον κεντροδεξιό χώρο έχουν πρόθεση να τους ψηφίσουν για μία μοναδική φορά καθαρά τιμωρητικά προς την κυβερνητική πλευρά. 

Αυτοί είναι οι πραγματικοί ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ λίγοι, αλλά με τα αριστερά έως αριστερίστικα συμπλέγματα και απωθημένα τους που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι το πώς θα διαλύσουν τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της πατρίδας μας.

* Γιάννης Τσογγίδης
πρώην Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Ν. Κιλκίς


και μη έχων καμία σχέση με καμία ρεμούλα ή λαμογιά κατά το κοινώς λεγόμενο στην πολιτική του ενασχόληση όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κατά τον Χρονόπουλο εξ ορισμού θα πρέπει να φύγει από την Ελλάδα μετά τις 25.01! Κούνια που τον κούναγε ! Δε φοβηθήκαμε το 1981 όπου όλα τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά και θα φοβηθούμε τώρα τους ροζ χρώματος, ούτε καν κόκκινου, κομμουνιστές και τους πρώην πρασινοφρουρούς που έγιναν μία όμορφη ατμόσφαιρα;



1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.