Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς σε τουρνουά του ΠΑΟΚ

Στο τουρνουά που διοργανώνει ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί η Ακαδημία την Κυριακή 21/12/2014 με δύο τμήματα της τζούνιορ και προτζούνιορ. Αναλυτικότερα οι τζούνιορς θα αντιμετωπίσουν σε αγώνες 25’ διαδοχικά τις ομάδες PLAY ZONE Κατερίνης, ΠΑΟΚ, Μακρύγιαλο και Καστοριά ενώ οι προτζούνιορς θα έχουν αντιπάλους τις ΠΑΟΚ, Καστοριά, και Ακαδημία Γιώτσα. Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από την πλατεία Ειρήνης στις 08.30 για Θεσσαλονίκη.
Την αυλαία όμως για το επόμενο διήμερο ανοίγει αύριο Σάββατο η παιδική ομάδα της Ακαδημίας στην Ευκαρπία στις 11.00 με αντίπαλο την Τούμπα. Η ομάδα στην βαθμολογία της ΕΠΣΚιλκίς έχοντας την πρώτη θέση φιλοδοξεί να παραμείνει εκεί και η νίκη είναι μονόδρομος. Μονόδρομος είναι η νίκη και στον αγώνα της Κυριακής με την ανδρική ομάδα απέναντι στον Ηρακλή Φύσκας, αγώνας εξ αναβολής της προπερασμένης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.