Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αλλάγή χρόνου από το Βόιο της Κοζάνης στην 4Ε!

Αποχαιρετούμε το 2013 μέσα από ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα στην 4Ε...Από τις 22:30 πάμε στο όμορφο Βόιο και συγκεκριμένα στο χωριό Αγίασμα . Εκεί σε ένα φιλόξενο σπίτι και σε μια πανέμορφη αυλή με το θερμόμετρο στους “μείον” ...ζεσταίνουμε τις καρδιές μας και υποδεχόμαστε το νέο έτος. Τραγούδια και χοροί του τόπου και όχι μόνο με πολύ καλή παρέα.
Η 4Ε κοντά σε όλους τους Έλληνες τόσο στην πατρίδα όσο και στο εξωτερικό.

Μετράμε αντίστροφα στη κεντρική πλατεία του χωριού και υποδεχόμαστε το 2014 με τραγούδι και ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων....Επιστρέφουμε στο στόυντιο στην Θεσσαλονίκη, πάμε μέχρι την Ελασσόνα για την Δοξολογία του νέου έτους και επιστρέφουμε στο Βόιο για να συνεχίσουμε το γλέντι!

Φέτος συντονιζόμαστε Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην 4Ε...Χρόνια πολλά σε όλους!!!


Τηλεοπτικό σποτ
http://www.youtube.com/watch?v=CwFCSsbK1NQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.