Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

16χρονη λήστεψε 78χρονη

Εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική έρευνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στην Ηράκλεια Σερρών. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής 16 ετών, η οποία ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα της ληστείας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Ειδικότερα, η προαναφερόμενη ανήλικη χθες (01.11.2013) το μεσημέρι, αφού προσέγγισε μία 78χρονη πεζή, της άρπαξε τη τσάντα και η τελευταία στην προσπάθειά της να συγκρατήσει τη τσάντα, έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Η 16χρονη αφαίρεσε τη τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό των 570 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα της 78χρονης και τράπηκε σε φυγή.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων, η δράστιδα εντοπίστηκε στην Ηράκλεια και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.