Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Mountain Bike και TRX Training από το KINESIS-GYM!!!

Στα πλαίσια των καλοκαιρινών ομαδικών προγραμμάτων του γυμναστηρίου Kinesis-Gym οι υπεύθυνοι γυμναστές Παναγιώτης Μαυρογενίδης και Αντώνης Γιαννακίδης , πραγματοποίησαν άλλη μία αθλητική δράση, αυτή τη φορά το πρόγραμμα περιελάμβανε ορεινή ποδηλασία (17km) και λειτουργική προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με ιμάντες την γνωστή σε όλους και σαν TRX Training!
Η αφετηρία δόθηκε από τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου (25ης Μαρτίου 24), όλοι οι συμμετέχοντες- μέλη και μη του γυμναστηρίου δώσανε δυναμικά το παρόν και με τα ποδήλατα ξεκίνησαν την προπόνηση που περιελάμβανε τον γύρο της πόλης και περιπλάνηση στον λόφο Κιλκίς πάνω από το στρατόπεδο Καμπάνη. Στην συνέχεια το πρόγραμμα είχε TRX Training, στον προαύλιο χώρο του 9ο Δημοτικού σχολείου και χαλάρωμα πάλι με ποδηλατοδρομία.

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου θα ήθελε να ευχαρίστηση όλους τους συμμετέχοντες που με την παρουσία τους έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα πως η γυμναστική είναι για όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες και πως όταν υπάρχει καλή διάθεση και παρέα περνάνε εύκολα δύο ώρες προπόνησης και αρκετές θερμίδες καμένες…

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι αθλητικές δραστηριότητες εξωτερικού χώρου του γυμναστηρίου θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι με αμέσως επόμενη την εκδρομή που διοργανώνουμε στο Σάνη Χαλκιδικής την Κυριακή 21/7/13 για ένα Zumba Party On The Beach που θα σας μείνει αξέχαστο!!!

Υ.Γ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γιώργο Φωτιάδη, μέλος του συλλόγου φίλων ποδηλάτου Κιλκίς για την καθοδήγηση του στο κομμάτι της ποδηλατοδρομίας, τον Παύλο Κεσίδη για την βιντεοσκόπηση και το πολύ όμορφο αποτέλεσμα με το κλιπ που έφτιαξε και ανέβασε στο YouTube, όπως επίσης και τον Σταύρο Ρωμανίδη για την φωτογράφιση της δράσης από την αρχή έως το τέλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.