Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ανανέωσαν το ραντεβού με πολλά χαμόγελα

Με πολλά χαμόγελα έκλεισε η αγωνιστική χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Αλέξανδρος» Κιλκίς, στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις της.
Οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας, συμμετείχαν σε αγώνες επίδειξης και έδειξαν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους… Μάλιστα, μετά τους μπόμπιρες, σειρά πήραν οι γονείς, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι το μήλο πέφτει κάτω απ’ τη μηλιά!

Γονείς, αθλητές, προπονητές και διεύθυνση της Ακαδημίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, αν και οι περισσότεροι δήλωσαν ότι θα είναι παρόντες και το καλοκαίρι στη νέα ακαδημία κολύμβησης που ξεκίνησε, στις ίδιες εγκαταστάσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.