Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Έκδοση Β' για το βιβλίο του Δημήτρη Μάρδα «Η Γοητεία μιας συντριβής"

Με την αγάπη του αναγνωστικού κοινού και τη συνδρομή πολλών φίλων, βιβλιοπωλών και δημοσιογράφων, η πρώτη έκδοση του πολιτικού μυθιστορήματος με τίτλο η «Γοητείας μιας συντριβής» εξαντλήθηκε σε δυο σχεδόν μήνες.
Για το βιβλίο είπαν τα ακόλουθα οι:
Θανάσης Μαυρίδης (Διευθυντής της εφημερίδας Κεφάλαιο και της ιστοσελίδας Capital.gr). «Ήταν μία συναρπαστική εμπειρία. Μου κόστισε μία ημέρα αϋπνίας, αλλά άξιζε τον κόπο. Δεν μου πήγαινε να το αφήσω για την επομένη...»(βλ περισσότερα: http://www.capital.gr/News.asp?id=1605249
Kάνη Κανάβη (Συγγραφέας, στέλεχος της Ευρ. Επιτροπής) «Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με πολιτικές εκφάνσεις γεμάτο μυστήριο, ίντριγκες, άγχη, ερωτικές καταστάσεις εκπλήξεις και απρόοπτα. Ο Δημήτρης Μάρδας σε αυτό το πολιτικό θρίλερ που σε κρατά υπνωτισμένο από την αρχή έως το τέλος, μας οδηγεί με αριστοτεχνικό τρόπο στα άδυτα των Βρυξελλών τέμνοντας τις σκοτεινές γωνιές τους με την αιχμή της πένας του και βουτώντας όλο και πιο βαθειά σ’ έναν κόσμο άγνωστο όσο και επικίνδυνο».
Στη δεύτερη έκδοση που κυκλοφορεί, παρουσιάζονται οι απόψεις για το βιβλίο των: Μ. Αναγνωστάκη (Δημ/φος Mega), Α. Βουβολίνη (Εκδότρια), Κ. Ζουράρη (Πολιτιολόγου), Δ. Μπουραντά (καθ/τή Παν/μίου και συγγραφέα), Θ. Λάλα (Δημ/φου Fleash 96), Γ. Μυλόπουλου (Πρύτανη του ΑΠΘ), Μ. Παπαδημητρίου (Δημ/φου Καθημερινή-ΣΚΑΪ), Μ. Τοπαρλάκη, (Δημ/φου ΕΡΤ), Π. Σαββίδη (Δημ/φου ΕΡΤ3).
Όλη η παρουσίαση του βιβλίου στην Αθήνα, δίνεται από το http://www.youtube.com/watch?v=Rq2NcfRHFXY).
Επόμενη παρουσίαση του βιβλίου: Ηράκλειο Κρήτης, 6 Νοεμβρίου 2012, Αίθουσα Εμποροβιομηχανικoύ Επιμελητηρίου, ώρα, 8.30μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.