Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κώστας Δεμερτσίδης: "Τα stage και οι δίμηνες συμβάσεις δεν είναι θέσεις εργασίας"

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις στελεχών της ΝΔ για την "προσέγγιση" των εκλογέων, ο Υποψήφιος Βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" Κιλκίς Κώστας Δεμερτσίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις τελευταίες μέρες αχαρακτήριστες προτάσεις μεταξύ στελεχών της ΝΔ για το πως θα πλησιάσουν και θα πείσουν τους Κιλκισιώτες ψηφοφόρους! Είναι βέβαιο ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο το έργο τους αν είχαν πραγματοποιήσει μερικά από αυτά που είχαν αρμοδιότητα. Θυμίζω απλά ότι ο περιβόητος δρόμος Κιλκίς-Θεσσαλονίκης δεν ολοκληρώθηκε ακόμη γιατί ο τότε Νομάρχης Θεσσαλονίκης δεν του έδωσε την προτεραιότητα που έπρεπε για να ενταχθεί στο Γ' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Αν ολοκληρώνονταν, θα βοηθούσε εμένα κι άλλους συναδέλφους επαγγελματίες οδηγούς στη δουλειά μας, θα βοηθούσε επιχειρήσεις κι επαγγελματίες του νομού μας, θα βοηθούσε την ανάπτυξη του τόπου, τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Λυπούμαστε πολύ που κάποιοι θεωρούν θέσεις εργασίας τα Stage και τις δίμηνες συμβάσεις!"

2 σχόλια:

  1. Το βίντεο με τα όσα απαράδεκτα ειπώθηκαν από τα στελέχη της ΝΔ και το οποία έγιναν γαργάρα από τους δημοσιογράφους του Κιλκίς...
    http://www.youtube.com/watch?v=WiQ6jNCqw9U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα Κώστα. Βούβα όλοι, κανείς δεν μίλησε για τα αίσχη που είπανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.