Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Έκκληση για οικονομική στήριξη του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη»

Έκκληση στο κοινό για οικονομική στήριξη προκειμένου να συνεχίσει η λειτουργία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη», το οποίο στις 31 Μαρτίου 2012 συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής, λειτουργίας και ΔΩΡΕΑΝ προσφοράς, απευθύνει στους πολίτες το Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.
Όποιος λοιπόν επιθυμεί να συμβάλλει στη βιωσιμότητα του Κέντρου «Έλλη Λαμπέτη», μπορεί να γίνει αρωγός, καταθέτοντας από το υστέρημά σου έστω και ένα ευρώ, στους λογαριασμούς της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.
ALPHA BANK 34 900 200 200 31 96
MARFIN BANK 032 763 74 28
Με την ελάχιστη συμβολή ακόμη και του ενός ευρώ ο πολίτης θα προσφέρει τη δυνατότητα στις πάσχουσες γυναίκες που βιώνουν μια δύσκολη περίοδο της ζωής τους, να μην στερηθούν την ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν με θάρρος και δύναμη τη νόσο.
« Ας μην αφήσουμε την ελπίδα να σβήσει, ας κρατήσουμε ζωντανό το έργο που προσφέρει το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» σε χιλιάδες γυναίκες και ας μεταλαμπαδεύσουμε το μήνυμα της αγάπης, της αλληλεγγύης και της στήριξης» δήλωσε η πρόεδρος του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας κ Λυδία Ιωαννίδου Μουζάκα.
Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύει η χώρα μας, το «Έλλη Λαμπέτη», αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά πρόβλημα με συνέπεια το Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας να αγωνιά και να ψάχνει πόρους για τη συνέχιση της λειτουργίας του. Ένας απ αυτούς είναι και η συγκεκριμένη έκκληση στον απλό Έλληνα πολίτη

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗ ΛΑΜΠΕΤΗ Το Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από 4.500 πάσχουσες γυναίκες και στα μέλη των οικογενειών τους , ενώ αυτή την περίοδο στηρίζει 198 άτομα.
Στο ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον του Κέντρου, καταρτισμένοι ψυχολόγοι, παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης με ραντεβού, τηρώντας τις αρχές του ιατρικού απορρήτου.
Σε ποιους απευθύνεται το Κέντρο · Σε γυναίκες με πρόσφατη διάγνωση καρκίνου του μαστού
· Σε γυναίκες που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού και ακολουθούν ήδη κάποια θεραπευτική αγωγή
· Σε γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας
· Στα άτομα του στενού οικογενειακού, εργασιακού ή κοινωνικού τους περιβάλλοντος
· Σε γυναίκες με καρκινοφοβία

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο. Το Κέντρο προσφέρει, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση:
· Ατομική ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη σε γυναίκες με πρόβλημα καρκίνου του μαστού
· Ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στις οικογένειες τους, τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας των δικών τους όσο και μετά
· Υποστήριξη στη διαδικασία της επανένταξης στο οικογενειακό και εργασιακό περιβάλλον
· Δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα
· Ενημέρωση σε σχέση με τη νόσο
· Συμμετοχή σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες (ημερίδες, εορταστικές εκδηλώσεις, bazaars, συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής κτλ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.