Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Δήλωση Γεωργαντά για την παραίτηση Συμπιλίδη

Ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Η Νέα Δημοκρατία δίνει σήμερα, υπό την ηγεσία του Αντώνη Σαμαρά, συντεταγμένα και με ενότητα τη μάχη για την έξοδο από την κρίση και την ανόρθωση της οικονομίας. Η καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ με τις διαλυτικές συνέπειες στον κοινωνικό ιστό της χώρας δεν αφήνουν σε κανένα το περιθώριο να μας αποπροσανατολίσει από το κύριο έργο μας, τη ανόρθωση της οικονομίας και της σωτηρίας της χώρας.
Η πράξη ευθύνης του Γιώργου Συμπιλίδη με την οποία αφαιρεί από κάθε κακόβουλο την ευκαιρία να πλήξει την ενότητα της παράταξης και να την απομακρύνει από το στόχο της, τον τιμά και για το λόγο αυτό αξίζει τον σεβασμό και τον δημόσιο έπαινό μας.
Ο αγώνας είναι μπροστά μας. Αντίπαλος τα σωρευμένα προβλήματα που αφήνει η καταστροφική πολιτική των κ. Παπανδρέου – Βενιζέλου.
Εμπρός λοιπόν για την μεγάλη νίκη της 6ης Μαίου. Εμπρός για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ικανής να εγγυηθεί την έξοδο της χώρας από την κρίση.

7 σχόλια:

  1. αυτην την πραξη ευθυνησ θα πρεπε να την κανουνε πολυ πιο νορισ αλλη 65 αλα ακομα ινε εκει !!!!!!!!! εχουνε βρει καταφειγιο !!!!η νδ εχει γινη καταφηγιο αγριον ζοον κε φυσικα θα παρει ι παραταξη αυτο που πραγμαΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΞΗΖΕΙ!!!!!!!!!ΔΥΣΤΙΧΟΣ Η ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΕΙΝΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ!ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ [ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΕ ΓΙΑ ΟΛΙ ΤΗ ΧΟΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ?Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΡΙΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκείνα τα τελευταία θες και τα λες ρε μεγάλε ή σου ξεφεύγουν; Έλεος, 2012 έχουμε, αλλάξτε τον πολιτικό λόγο σας επιτέλους ρε ρεζίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΕ 11,34 ΠΡΩΤΟΝ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 2012 ΜΗΝ ΦΑΝΑΤΙΖΕΣΑΙ.

      Διαγραφή
  4. ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩς ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΣ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕ ΠΡΥΝ ΜΕΡΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ Ε? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΚΑΙ ΧΑΡΗΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΛΚΙΣΩΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τυχερε υπουργε τσιμπησες τον ψηφο μου τωρα που εφυγε ο γιατρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NEOΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Ε. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΤΗΣ Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.