Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τηλεοπτικός Μπαλάσκας


Σε μεγάλα κανάλια της ελληνικής τηλεόρασης θα εμφανιστεί σήμερα Πέμπτη ο Δήμαρχος Κιλκίς Βαγγέλης Μπαλάσκας, προκειμένου να προβάλλει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου που γίνονται φέτος για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, σε λίγη ώρα στις 11 το πρωί θα εμφανιστεί σε απευθείας σύνδεση στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα “Πρωινό mou” στο MEGA. Μάλιστα για τις ανάγκες της εκπομπής στο Κιλκίς βρίσκεται από χθες ο δημοσιογράφος της εκπομπής Χρήστος Νέζος, ο οποίος και θα παρουσιάσει μαζί με το Δήμαρχο το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Ειρήνης
Και αργότερα όμως το βράδυ, ο Βαγγέλης Μπαλάσκας θα εμφανιστεί στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου στο κανάλι του ΑΝΤ για κάνει την κλήρωση του Τζόκερ. Αν μη τι άλλο άκρως τηλεοπτικός σήμερα ο Δήμαρχος Κιλκίς και ελπίζουμε και τυχερός!

5 σχόλια:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.