Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ του Θεόδωρου Βαφειάδη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΑΛΛΙΚΟΥ Δείτε ΕΔΩ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΟΪΡΑΝΗΣ Δείτε ΕΔΩ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙΛΚΙΣ Δείτε ΕΔΩ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΟΥΣΣΩΝ Δείτε ΕΔΩ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΡΙΩΝ Δείτε ΕΔΩ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΙΚΡΟΛΙΜΝΗΣ Δείτε ΕΔΩ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΕΡΣΟΥ Δείτε ΕΔΩ

Απλές και "εύκολες" παρεμβάσεις εκδημοκρατισμού

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην τοπική αυτοδιοίκηση, πρώτου και δεύτερου βαθμού, στη χώρα είναι κάτι παραπάνω από θλιβερή. Είναι παράγοντας αποσάρθρωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος. Προθάλαμος επιβολής ενός αντιδημοκρατικού καθεστώτος. Ο εκδημοκρατισμός του πλαισίου λειτουργίας των αυτοδιοικητικών θεσμών είναι ζήτημα εύρυθμης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος και οικονομικής επιβίωσης της χώρας.

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών που καταργεί τις Σχολικές Επιτροπές και τις Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας.

Δελτίο τύπου Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών
Σκηνές από την αυστραλιανή ταινία «Ξηρασία» φαίνεται να θέλει να φέρει η κυβέρνηση στα σχολεία, όπου η πρωταγωνίστρια της ταινίας, διευθύντρια ενός σχολείου στέκεται απελπισμένη μπροστά σε μια ατελείωτηχαρτούρα και με αγωνία αναζητά κάποιου είδους χορηγία για να βρει τα δολάρια που χρειάζεται για να λειτουργήσει το σχολείο.

Τσερκετζίδης Ευθύμιος (Μάκης) και Νίκος Συμεωνίδης, υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας
Ο Τσερκετζίδης Ευθύμιος (Μάκης) Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Τσερκετζιδης Ευθύμιος (Μάκης) και είμαι 50 ετων. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Γουμένισσα του Δήμου Παιονίας, όπου και κατοικώ. Εδώ και 12 χρόνια έχω δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια αποκτώντας τρια παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι.

Τα νέα της Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς (29/9/2023)

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς
Περιοδεία του Κώστα Τσαουσίδη στο Χέρσο 
Την ανάγκη να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς στο Δήμο και στην Περιφέρεια εκλέγοντας πολύ περισσότερους Τοπικούς, Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους τόνισε ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στο Χέρσο μαζί με υποψήφιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, ώστε ο λαός του Κιλκίς να είναι πολύ πιο δυνατός την επόμενη ημέρα.

Το Δημοτικό Σχολείο του Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου
Το Δημοτικό Σχολείο του Μαυρονερίου ευχαριστεί θερμά το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Κιλκίς για τη χορηγία σημαντικού ποσού που προσέφερε στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας.

Με το γαρύφαλλο λοιπόν!

Της Μάτσκου Κωνσταντίνας
υποψήφιας Διδάκτορα-Βιολόγου
Το γαρύφαλλο των 105 ετών ιστορίας, σύμβολο της εργατικής τάξης, του απλού λαού που αγωνίζεται, των θυσιών και της αλληλεγγύης.

Το Εργατικό Κέντρο Κιλκίς ευχαριστεί την εταιρεία REAL TOBACCO

Ανακοίνωση 
Εργατ/κού Κέντρου Κιλκίς
Το Δ.Σ. του Εργατ/κού Κέντρου Κιλκίς εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ. της εταιρείας REAL TOBACCO με έδρα τον Παντελεήμονα Κιλκίς για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα μας για την προσφορά ενός ψυγείου. Ενέργειες σαν αυτή αποδεικνύουν την ευαισθησία και την κουλτούρα προσφοράς που διακατέχει την εταιρεία ή οποία έμπρακτα έχει επιλέξει να απασχολεί εργατικό δυναμικό από την εγγύτερη περιοχή και να στηρίζει τις τοπικές επιχειρήσεις.

Έφυγε … και ο Παναγιώτης, στα 83 του χρόνια


Του Βασίλη Αθανασιάδη
“ Έντιμος, ήρεμος(ακόμη και στο φευγιό σου θεέ μου), ήσυχος, εργατικός, χαμογελαστός, υποστηρικτικός, σύζυγος, πατέρας, μπαμπάς, οικογενειάρχης!! Έγινες πατέρας, ανάδοχος πατέρας και μετά νονός της, έγινες παππούς.... σπούδασες παιδιά βιολογικά και μη, εγγόνια.... είδες χαρές πολλές, έκανες ταξίδια πολλά, προόδευσες, έζησες περιπέτειες μικρές και μεγάλες, έζησες φτώχεια στα παιδικά σου χρόνια όμως με την εργατικότητα σου και την εντιμότητα σου προόδευσες στην ζωή σου...... έκανες γενικότερα μια καλή ζωή..... φεύγεις πλήρης ημερών και χορτάτος..... ξαφνικά βέβαια......αναπάντεχα....".

Συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς με τον προϊστάμενο του τελωνείου Ευζώνων

Συνάντηση με τον προϊστάμενο του τελωνείου Ευζώνων κ. Ιωάννη Καρακασίδη είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο μεθοριακό σταθμό όπου και τον διαβεβαίωσε, όπως και το σύνολο των υπηρεσιακών παραγόντων πως η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους για συνεργασία.

Ούλη Αρχοντή (Τούλα): Είμαι Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ειδομένης

Υπογράφει η Ούλη Αρχοντή (Τούλα)
Υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Ειδομένης 
Ονομάζομαι Ούλη Αρχοντή (Τούλα) και κατάγομαι από την Ειδομένη. Είμαι παντρεμένη και έχω μια κόρη. Μέσα από την καθημερινή μου επαφή με την τοπική κοινωνία έχω αντιληφθεί ότι ο τόπος που ζούμε δεν είναι αυτός που μας αξίζει. Αρκετές φορές εισπράττω την έντονη απογοήτευση των συνδημοτών μας ως προς τον τρόπο λειτουργίας της δημοτικής αρχής.

Δήλωση Κώστα Τσαουσίδη, για το νομοσχέδιο που καταργεί τις Σχολικές Επιτροπές

Δήλωση Κώστα Τσαουσίδη, υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για το νομοσχέδιο που καταργεί τις Σχολικές Επιτροπές 

Την ώρα που για τους μαθητές της Θεσσαλίας δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα σχολεία, που πάνω από 20.000 είναι οι ελλείψεις εκπαιδευτικών πανελλαδικά, που για 100άδες μαθητές δεν έχει εξασφαλιστεί η δωρεάν και ασφαλής μετακίνηση από και προς το σχολείο και που η χρηματοδότηση για τα σχολεία έχει μειωθεί κατά 1,8 δις ευρώ τα τελευταία 12 χρόνια, η κυβέρνηση με νέο νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών έρχεται να δώσει ένα ακόμα χτύπημα στην υποχρηματοδότηση και εμπορευματοποίηση των σχολείων. Αυτή τη φορά με την κατάργηση των Σχολικών Επιτροπών και των Δημοτικών Επιτροπών Παιδείας.

Θεόδωρος Βαφειάδης: Έλα και εσύ στο ΝΕΟ

Λεωνίδας Τζαβέλλας: Πάμε μαζί να διεκδικήσουμε


(VIDEO) Παρουσίαση του προγράμματος των εκδηλώσεων, για την μνήμη των Πολιούχων του Κιλκίς Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 στις 12 μ. δόθηκε συνέντευξη τύπου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο και τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Συνεδρίων με την επωνυμία «ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ» κ. Κωνσταντίνο Κωτσιόπουλο καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.Το θέμα της συνέντευξης ήταν το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων για την μνήμη των Πολιούχων του Κιλκίς, των Αγίων Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων.

Σταύρος Αμοιρίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



Δοκιμαστική ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας, σε όλη την Επικράτεια

Ανακοίνωση Γραφείου Π.ΑΜ.-Π.Σ.Ε.Α. της Π.Ε. Κιλκίς

Την Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023, κατά την Ασκηση ΤΑΑΣ «ΑΝΤΙΟΧΟΣ-23», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Αμυνας, σε όλη την Επικράτεια, όπως παρακάτω:

"Δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση παντού: κρίκος στην αλυσίδα της αντεπίθεσης απέναντι στην κυρίαρχη πολιτική"

Υπογράφει ο Νίκος Τσουμάνας
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας”

Τη στιγμή που ο λαός στη Θεσσαλία καταγράφει ακόμα όλα όσα έχασε από τις πρόσφατες πλημμύρες, τη στιγμή που στον Έβρο και αλλού ο λαός μετράει καμένες εκτάσεις, με τις εγκληματικές ευθύνες κράτους και Τοπικής Διοίκησης και στις δυο περιπτώσεις να βγάζουν μάτι, τη στιγμή που η κυβέρνηση νομοθετεί 13ωρη εργασία και ταυτόχρονα επιτίθεται στο εργατικό κίνημα βαφτίζοντας φιλολαϊκή την πολιτική της, βρισκόμαστε ένα βήμα από τις κάλπες για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Δήμος Ιωαννίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

SOS από γονείς παιδιών του 3ου νηπιαγωγείου Κιλκίς

Παρεμβαίνουν γονείς παιδιών του 
3ου νηπιαγωγείου Κιλκίς  
Όλη η αυλή του 3ου νηπιαγωγείου Κιλκίς είναι σε χάλια κατάσταση, τα παιδιά παίζουν μόνο σε άμμο που υπάρχει και είναι γεμάτη από ακαθαρσίες από γάτες. Καλώδια κρέμονται, κλαδιά ξερά πέφτουν στα παιδιά. Δεν είναι πρόβλημα μόνο αισθητικής αλλά και μόλυνσης όλων των παιδιών που καθημερινά παίζουν με την άμμο. Επανειλημμένα ο σύλλογος γονέων ζητάει συνάντηση με τον δήμαρχο αλλά ποτέ δεν μας δέχθηκε.

Την Κυριακή στις 11:00 πμ στέλνουμε από τα ΕΚΟ επί της ΠΑΘΕ ηχηρό μήνυμα για τον «δρόμο καρμανιόλα»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης για την ασφαλή και μαζική μετακίνηση όσων θέλουν να συμμετάσχουν, έχει ναυλώσει ένα λεωφορείο που θα ξεκινήσει από το εκλογικό κέντρο επί της Μεγ. Αλεξάνδρου 108, στις 10:30 για το σημείο της διαμαρτυρίας.

Εκδήλωση στο Κιλκίς με θέμα "Αφήνω το κινητό και πιάνω το ποδήλατο"

Μία πρωτοποριακή βιωματική δράση προώθησης της οδικής ασφάλειας με έμφαση στη 
χρήση του ποδηλάτου & των μέσων μικρο-κινητικότητας, στο περπάτημα και στην εξοικείωση με τις ανάγκες μετακίνησης των ατόμων με αναπηρία, 

9η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η 9η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Αιμοδοτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κιλκίς.

Οι δημότες Κιλκίς ξεσπούν...


Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε.Ρ.
200 μέτρα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς έχει πέσει η πινακίδα εδώ και δύο εβδομάδες. Ο Δήμος Κιλκίς αδιαφορεί.