Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Κλήμας: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη



Χρήστος Παπαδόπουλος: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότοτηας Ηλιολούστου
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Θεόδωρο Βαφειάδη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου και να με συμπεριλάβει στον συνδυασμό Το Νέο Κιλκίς ως υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο στην Δημοτική Κοινότητα Ηλιολούστου. Οι απόψεις μας ταυτίστηκαν από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσα την πρόθεση να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά και στο πρόσωπό του βρήκα τον άνθρωπο που θα ενώσει όλους αυτούς τους 318 υπέροχους συνυποψηφίους που επιθυμούν να συμπορευθούν και να φέρουν το ΝΕΟ στον Δήμο Κιλκίς.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Η ενίσχυση του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές σε ψήφους, ποσοστά και βουλευτές, με σημαντική άνοδο στις εργατικές - λαϊκές γειτονιές πανελλαδικά είναι το ελπιδοφόρο μήνυμα για τον εργαζόμενο λαό και τα παιδιά του!

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωση στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Ανακοίνωση Λαϊκής Συσπείρωσης
Στις Δημοτικές – Περιφερειακές Εκλογές, οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι βιοπαλαιστές αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, οι νέες και οι νέοι έχουμε επιλογή που αντιστοιχίζεται στα συμφέροντά μας. Και αυτή βρίσκεται στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της Συμμαχίας Αντίστασης και Ανατροπής, για το Νομό Κιλκίς

Οι υποψήφιοι της Συμμαχίας Αντίστασης και Ανατροπής με υποψήφια Περιφερειάρχη την Δέσποινα Χαραλαμπίδου για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς είναι:
1.Αλέξογλου Σταυρος, Υπάλληλος του Δήμου Κιλκίς
2.Κουλίνας Τάσος , Συνταξιούχος Δημοσίου, πρώην μέλος Δ.Σ. Σχολής Τυφλών
3.Μπίμπασης Χρήστος, Φαρμακοποιός
4.Σπυρλιάδου Σοφία, Αρχιτεκτόνισσα -Μηχανικός
5.Συμεωνίδης Ορέστης , Μεταπτυχιακός Φοιτητής

Ο Μακρίδης Χαράλαμπος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Υπογράφει ο Χαράλαμπος 
Μακρίδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ονομάζομαι Μακρίδης Χαράλαμπος, κατάγομαι από την Φιλυριά, Παιονίας. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και εργάζομαι ως Δημόσιος Υπάλληλος στη Δ.Ο.Υ. Κιλκίς.

ΝΙΚΗ: Περί συλλαλητηρίων

Ανακοίνωση ΝΙΚΗΣ
Αναφορικά με συλλαλητήρια για τα οποία κυκλοφορούν αντιφατικές φήμες ότι η ΝΙΚΗ τα υποστηρίζει ή, κατά άλλους, ότι τα υποσκάπτει, η ΝΙΚΗ ξεκαθαρίζει την θέση της ότι δεν συμμετέχει σε συλλαλητήρια των οποίων δεν γνωρίζει τους διοργανωτές, δεν γνωρίζει τους ομιλητές ή το θέμα των ομιλιών τους, ούτε μπορεί να έχει ελάχιστα εχέγγυα ασφάλειας για τους παρευρισκόμενους.

Τι λέει το ΚΚΕ για τα περιστατικά βίας και επιθέσεων απέναντι στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Τα περιστατικά προπηλακισμών, επιθετικής συμπεριφοράς, τα οποία και καταδικάζουμε, όπως αυτά καταγράφονται και καταγγέλλονται από το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς είναι φαινόμενο το οποίο αυξάνεται και δεν αφορά μόνον το νοσοκομείο της πόλης μας.

Δημήτριος Ανανιάδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο Δημήτριος Ανανιάδης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ονομάζομαι Ανανιάδης Δημήτριος του Κωνσταντίνου και της Ευθυμίας, κατάγομαι από την Βάθη και την Επτάλοφο Κιλκίς, όπου και κατοικώ. Είμαι 24 ετών. Αποφοιτώντας από το 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς έλαβα την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου εγκαταστάσεων, ενώ παράλληλα διεκπεραίωσα της σπουδές μου στο Πολυάνειο ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς παίρνοντας το πτυχίο της βυζαντινής μουσικής.

Στον προαύλιο χώρο της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου Κιλκίς η πανηγυρική θεία λειτουργία ανήμερα της γιορτής

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Ένα στολίδι του Νομού Κιλκίς η Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου, λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Πόλη του Κιλκίς. Μια μαγική τοποθεσία υποδέχεται τους πιστούς με ένα μικρό κατηφορικό κομμάτι χωματόδρομου που μοιάζει να περνάς σε μια άλλη εποχή και να ζεις ένα όνειρο.

Σόνια Ακριτίδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η Σόνια Ακριτίδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Είμαι απόφοιτη Οικονομικών επιστημών του ΑΠΘ και μητέρα 2 αγοριών.
Ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς.

Με προβλήματα ξεκινά η λειτουργία του παιδικού σταθμού Γουμένισσας

Δελτίο τύπου Πρωτοβουλίας Γονέων Παιδιών Προσχολικής Ηλικίας στη Γουμένισσα
Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, γνωστοποιούμε στην κοινωνία της Γουμένισσας και ευρύτερα του Δήμου Παιονίας, τα προβλήματα που έχουν προκύψει κατά την λειτουργία του παιδικού σταθμού της Γουμένισσας.

Γιώργος Περπερίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

ΑΠΘ: Παρέλαβε το πτυχίο του από τη Νομική η αδερφή του αδικοχαμένου φοιτητή στα Τέμπη Κυπριανού Παπαϊωάννου

Πηγή: www.voria.gr
Σε κλίμα συγκίνησης, ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρέδωσε την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023 το πτυχίο του 23χρονου, Κυπριανού Παπαϊωάννου, στην αδελφή του Εύα.

Παρουσίαση του βιβλίου "Η Παραδοσιακή Φορεσιά των Γηγενών κατοίκων της Παιονίας" στη Γουμένισσα

 

Εκδρομή του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς, στη Λάρισα

Δελτίο τύπου Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Την Πέμπτη 31 Αυγούστου 44 μέλη του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς άρχισαν με περίπατο 2+2 χλμ από την Ροδιά προς το αισθητικό άλσος Μπογιατζί όπου ο Τιταρίσιος συναντά τον Πηνειό κεράστηκαν χυμό ροδιού από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας που τους μοίρασε και γούρια ροδιού στο γεύμα που ακολούθησε στην ταβέρνα του χωριού. 

Πρώτη συγκέντρωση αθλητών, γονέων και μελών των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ

Ανακοίνωση ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ Καμπάνη
Η πρώτη συγκέντρωση αθλητών, γονέων και μελών των ΑΤΡΟΜΗΤΩΝ θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και ώρα  18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Καμπάνη.