Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

(Video) Έκοψαν όλα τα δέντρα στην οδό Λέκκα στο Κιλκίς

Έκοψαν όλα τα δέντρα στην οδό Λέκκα στο Κιλκίς. Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Δημοτικές εκλογές στην Παιονία

Γράφει η Ιωάννα Κονιτόρου
Οι βουλεύτηκες εκλογές είναι παρελθόν. Σειρά έχουν οι δημοτικές όπου ήδη υπάρχει κινητικότητα από πλευράς υποψηφίων δημάρχων, να προσαρτήσουν πρόσωπα που κατά κόρον διαθέτουν μεγάλο αριθμό ψήφων. Είναι αυτοί που θα φέρουν περισσότερους ψήφους στον συνδυασμό, με αντάλλαγμα πιθανόν κάποια θέση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ή θέση ειδικού συμβούλου. Είναι οι επαγγελματίες πολιτικοί, αυτοί που εύκολα αλλάζουν παράταξη, ανάλογα με την συμφωνηθείσα θέση τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ετήσια έκθεση 2023 της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς

Ετήσια έκθεση 2023 της Φωτογραφικής Ομάδας Κιλκίς. Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

(Video) Αποσπάσματα από τη Γιορτή Πίτας 2023, στο Πυργωτό Κιλκίς

Αποσπάσματα από τη Γιορτή Πίτας 2023, στο Πυργωτό Κιλκίς. Σάββατο 1 Ιουλίου 2023.

Το ΚΔΑΠ Kinesis ταξιδεύει στον κόσμο της μουσικής

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Kinesis 
Η νέα εβδομάδα που ξεκίνησε μας βρήκε με ένα θέμα πολύ αγαπητό κι ευχάριστο για τα παιδιά, αυτό της μουσικής και των μουσικών οργάνων. Συζητήσαμε για τις οικογένειες οργάνων αλλά και ποιο όργανο είναι το αγαπημένο μας. Στη συνέχεια επεξεργαστήκαμε ένα ξυλόφωνο και μας ενθουσίασε τόσο που φτιάξαμε ένα δικό μας. Κόψαμε, κολλήσαμε και δημιουργήσαμε.

Συλλυπητήρια ΚΚΕ Κιλκίς για τον θάνατο του Γιώργου Ιωαννίδη

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Η Τ.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ εκφράζει τα συλληπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Γιώργου Ιωαννίδη.

Συλλυπητήρια ΑΔΕΔΥ Κιλκίς για τον θάνατο του Γιώργου Ιωαννίδη

Ανακοίνωση ΑΔΕΔΥ Κιλκίς
Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κιλκίς εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του φίλου και συναγωνιστή, προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς Γιώργου Ιωαννίδη.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 4η Ιουλίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, Γιώργου Ιωαννίδη

Ανακοίνωση 
Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
Το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στην οικογένεια και τους οικείους του Γιώργου Ιωαννίδη, για την αναπάντεχη και πρόωρη απώλεια του.