Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Ευχές και μηνύματα για τους υποψηφίους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη προς τους υποψηφίους των πανελλήνιων εξετάσεων

«Εύχομαι οι νέοι και οι νέες του τόπου μας που θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση να προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με καθαρό μυαλό, ψυχραιμία και συγκέντρωση, ώστε να πετύχουν τον στόχο τους.

Θέσεις εργασίας στο Ράντσο Κιλκίς (31/5/2024)

Ζητούνται άτομα για εργασία στο Αναψυκτήριο Ράντσο Κιλκίς.
Πληροφορίες: 6976993221 Σωτήρης Πατσιούρας

Τελευταία σελίδα ενός κεφαλαίου 39 ετών…

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΊΣΤΑΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑΔΗ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ, ΛΟΓΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

Υπογράφει ο Γιώργος Ηλιάδης
Και έφτασε η στιγμή που θέλεις να πεις τόσα, η στιγμή της αναπόλησης……. Πως μπορεί κάποιος να αποτυπώσει σε λίγες γραμμές τις χαρές, τα συναισθήματα, την αγωνία, την ένταση, τη συναδελφικότητα, την φιλία, την εκτίμηση 39 χρόνων!! ’’

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Αλέξανδρου και της Δέσποινας Νικολαϊδη, στη Βάθη Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε τον κήπο του Αλέξανδρου και της Δέσποινας Νικολαϊδη, στη Βάθη Κιλκίς. Παρασκευή, 31 Μαϊου 2024.

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση 
ΔΕΔΔΗΕ 

1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή 
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΛΚΙΣ: ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟ (ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ), μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 03-06-2024 ΔΕΥΤΕΡΑ από ώρα 08:00 έως 14:30.

Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου

Συλλυπητήριο μήνυμα Γιώργου Γεωργαντά
Με ιδιαίτερη θλίψη και συντριβή πληροφορήθηκα την ξαφνική απώλεια του δημοσιογράφου Σταύρου Φάσσου. Ο Σταύρος υπήρξε ένας πραγματικός μαχητής της δημοσιογραφίας, μια «καθαρή» πένα, ένας αγνός και άδολος αγωνιστής στην πραγματική ζωή. Είχα την τύχη να με τιμά με τη φιλία του γνωρίζοντας από κοντά την αγάπη του για το Κιλκίς και τη μαχόμενη δημοσιογραφία. Τον αποχαιρετώ με μεγάλο σεβασμό. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους φίλους του και στη δημοσιογραφική οικογένεια του ‘’ΜΑΧΗΤΗ’’.

"Έφυγε" ξαφνικά σήμερα το πρωί, ο Κιλκισιώτης δημοσιογράφος Σταύρος Φάσσος

"Έφυγε" ξαφνικά σήμερα το πρωί Παρασκευή 31 Μαίου, ο καλός συνάδελφος από την εφημερίδα "Μαχητής", Σταύρος Φάσσος, σε ηλικία 67 ετών.

Μήνυμα Στέφανου Παραστατίδη για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων

Μήυμα Στέφανου Παραστατίδη
Υπεύθυνου Κ.Τ.Ε. Παιδείας του ΠΑΣΟΚ

Για άλλη μια χρονιά χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ξεκινούν την κοπιαστική και απαιτητική διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας
Το Διοικητικό Συμβούλιο κι εγώ προσωπικά, δια του παρόντος, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Κιλκίς και Κυριακίδη Δημήτριο και τον Αντιδήμαρχο Κλιματικής αλλαγής, πρασίνου και διαχείρισης μηχανημάτων, κα Σημαιοφορίδη Αλέξανδρο, που προέβησαν στην ευγενική προσφορά, να περιποιηθούν τους εξωτερικούς χώρους της Δομής Κιλκίς, κόβοντας τα χόρτα, κλαδεύοντας τα δέντρα και διαμορφώνοντας τον εξωτερικό χώρο, κάνοντας τον ποιο εύκολα προσβάσιμο στους περιθαλπόμενους της Δομής Κιλκίς. (Πρώην Οίκος Ευγηρίας & Θ.Χ.Π. Κιλκίς).

Τελετή Αποφοίτησης Γ΄ Γυμνασίου 2023 - 2024, του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς
Το Σάββατο, 25 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της Γ΄ τάξης του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου. Την εκδήλωση που προλόγισε ο διευθυντής του σχολείου κ.Αλέξανδρος Ταμουτσίδης, προετοίμασαν οι μαθητές/τριες της Γ΄ γυμνασίου με τους καθηγητές τους. 

Υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για το έργο «Εργασίες αποπεράτωσης Πολιτιστικού-Πνευματικού Κέντρου» του Ι. Ν. Αγ. Χαραλάμπους Μαυρονερίου

Την προγραμματική σύμβαση για την εκτέλεση του 1ου υποέργου «Εργασίες αποπεράτωσης Πολιτιστικού-Πνευματικού Κέντρου» προϋπολογισμού 270.000,00€ της πράξης με τίτλο: «Αποπεράτωση Πολιτιστικού Κέντρου Μαυρονερίου Κιλκίς» υπέγραψαν την Πέμπτη 30 Μαϊου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο εφημέριος του Ιερού ναού Αγίου Χαραλάμπους Μαυρονερίου Κιλκίς, Παν. Αρχιμ. Ευγένιος Ιωάννου.

Ευχές για καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες, από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΟΜΗΡΟΣ