Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Το νέο ψηφιοποιημένο σύστημα προγραμματισμού των εξετάσεων υποψήφιων οδηγών παρουσίασαν Α. Τζιτζικώστας και Κ. Πιερρακάκης


Το νέο ψηφιοποιημένο σύστημα προγραμματισμού των εξετάσεων των υποψήφιων οδηγών, θεωρητικών και πρακτικών, που πρώτη στην Ελλάδα εφαρμόζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσίασαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ε. Αγαθοπούλου:Υπάρχει πρόβλεψη για τη δημιουργία 3ου Γενικού Λυκείου στο Κιλκίς;


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων σχετικά με την μεγάλη συγκέντρωση μαθητών στο μοναδικό Γενικό Λύκειο του Κιλκίς, μετά τον πρόσφατο χαρακτηρισμό του δεύτερου λυκείου της πόλης σε Πειραματικό Λύκειο.

Ολοκλήρωση και παράδοση του έργου ανάπλασης, βελτίωσης και αναβάθμισης υποδομών προσβασιμότητας στη λίμνη Δοϊράνη από την Π.Ε. Κιλκίς


Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση, πριν από λίγες ημέρες, το έργο ανάπλασης, βελτίωσης και αναβάθμισης υποδομών προσβασιμότητας στη λίμνη Δοϊράνη, εντός του ομώνυμου οικισμού, από την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2007 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας και τα ένθετά της, όπως ακριβώς κυκλοφόρησαν πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2007. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΓΡΑΜΜΑ (ΕΝΘΕΤΟ)
ΑΓΟΡΑ (ΕΝΘΕΤΟ)

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 18/3/2022, 10:31μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών

Συνελήφθησαν προχθές (16 Μαρτίου 2022) το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 3 αλλοδαποί άνδρες, για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Κορωνοϊός (18/3/2022): 23.621 νέα κρούσματα (109 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 55 θάνατοι και 354 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 23.621, εκ των οποίων 10 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.756.487 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 49.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 196 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.802 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Προετοιμασία των αθλητριών του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο "Οδυσσέας"

Κλειστό Γυμναστήριο Καμπάνη Κιλκίς
Προετοιμασία των αθλητριών του Συλλόγου Αγωνιστικού Τραμπολίνο "Οδυσσέας", για συμμετοχή στους προκριματικούς Τραμπολίνο Α' - Β' - Γ' - Δ κατηγοριών και Περιφερειακού αγώνα 1-4 επιπέδων (Β' Περιφέρειας). Οι αγώνες θα γίνουν 2-3/4/2022 στην Καλαμπάκα.

Στο Κιλκίς το Σάββατο 19 Μαρτίου ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Στο Κιλκίς θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 19 Μαρτίου ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης προσκεκλημένος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά.

Η ψυχολόγος του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς στο Δημοτικό Σχολείο Χέρσου


Δελτίο τύπου Δημοτικού Σχολείου Χέρσου
Στο Δημοτικό Σχολείο του Χέρσου και για την Ε τάξη βρέθηκε η ψυχολόγος του ΝΗΡΕΑ Κιλκίς κ. Χατζηγεωργιάδου Μαρία τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022. Αφορμή ήταν η πρόσφατη πανελλαδική ημέρα δράσεων κατά του προβλήματος της σχολικής βία. Για 2 σχολικές ώρες η κ. Μαρία μίλησε με τα παιδιά της Ε, τα άκουσε και την άκουσαν και στη συνέχεια είχαμε εργασίες σε ομάδες. 

Δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι για covid 19 στο Δήμο Παιονίας

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022
- Ευρωπός (Δημοτικό κατάστημα) από 09:00 έως 15:00
- Φανός (Αγροτικό Ιατρείο) από 09:00 έως 11:00
- Πηγή (Σχολείο) από 12:00 έως 14:00
Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022
- Τούμπα (Αγροτικό Ιατρείο) από 09:00 έως 15:00

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί τους φαρμακοποιούς του νομού Κιλκίς

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί δημόσια και από καρδιάς όλους τους φαρμακοποιούς του νομού μας, που για ακόμη μια φορά, ανταποκρίθηκαν στο αίτημα που τους απηύθυνε το τοπικό τμήμα ΕΕΣ και το οποίο αφορούσε στη δωρεά φαρμακευτικού υλικού, απόλυτα αναγκαίου και απαραίτητου για τις συνεχείς υγειονομικές καλύψεις που πραγματοποιούν οι εθελοντές."

Διαχείριση επιχορηγήσεων για την περίοδο 2020 και 2021 από τον δήμο Παιονίας

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Πρώην Δήμαρχος Παιονίας
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ»

Σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία την οποία βιώνουμε ως δημότες του Δήμου Παιονίας αλλά και ως Έλληνες, ο λαός μας έχει μουδιάσει από την ταυτόχρονη επίδραση μιας πανδημίας που δεν έχει ακόμη αποδράμει και ενός πολέμου που ενέσκηψε αίφνης στην ευρύτερη γεωπολιτική μας γειτονιά.

Σεμινάριο Ιστορίας με συμμετοχή του Βλάση Αγτζίδη


ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ "ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ"
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 7.00 - 8.30 μ.μ. στον πλαίσιο των «ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ», παρουσιάζει την Δράση για την Μικρασιατική Καταστροφή, το 1922, τον εκπατρισμό και τους πρόσφυγες με τίτλο: «ΖΩΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΟ» του Εκπαιδευτικού Δικτύου Αθηνά.

Στατιστική αποτύπωση της κανονικής περιόδου της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς - Με τη γλώσσα των αριθμών



Γράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
H κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τερματίζοντας πρώτη και αήττητη με ένα ολοστρόγγυλο ισοζύγιο νικών – ηττών, μεταφρασμένο σε 18 – 0.

(Video) Γιορτή λήξης της επίσκεψης σχολείων της Ευρώπης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Γιορτή λήξης της επίσκεψης σχολείων της Ευρώπης στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς, την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+