Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

(Video) Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2022 2023, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2022 2023, στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς. Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023.

Αγώνας «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Κιλκίς
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς και τη συνεργασία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Κιλκίς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης διοργανώνει αγώνες με την ονομασία «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» μήκους 9.600 μέτρων, Δρόμο Υγείας 4.800 μέτρων και παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων.

(Video) Eκδήλωση στη ΒΙ. ΠΕ. Κιλκίς, για την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των εταιριών

Eκδήλωση στη ΒΙ. ΠΕ. Κιλκίς, για την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των εταιριών. Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023.

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 5 έως και τις 11 Ιουνίου 2023 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.355.651 ευρώ.

“ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, μαζί σε βουλή, ευρωβουλή, δήμους και συνδικάτα για να βάζουν πλάτη στις αντιλαϊκές πολιτικές”

Δελτίο τύπου Δημοσιοϋπαλληλικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης - ΔΑΣ
Τη Δευτέρα 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση του προεδρείου της Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος Νομού Κιλκίς της ΑΔΕΔΥ, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου, όπου η ΔΑΣ κατέγραψε σημαντική αύξηση σε ψήφους, ποσοστό και έδρες, αναδεικνύοντας τη σε δεύτερη δύναμη, με 2 έδρες και ποσοστό 23,73%.

Το Κεφίρ με Κόκκινα Φρούτα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύεται με Crystal Taste Award!

Τα προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη βραβεύονται για ακόμη μια χρονιά στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2023 του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης/International Taste Institute στις Βρυξέλλες. Διεθνώς καταξιωμένοι Σεφ και Σομελιέ αξιολογούν με τυφλές δοκιμές προϊόντα από όλο τον κόσμο για τη γεύση τους. Ανάμεσα στις φετινές συμμετοχές, αξιολογήθηκαν και ξεχώρισαν 4 προϊόντα της Φάρμα Κουκάκη, τα οποία κατάφεραν να αποσπάσουν σημαντικά Βραβεία για την Ανώτερη Γεύση τους.

Πετυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του Χρήστου Γκόλιαρη για την Κύπρο στην Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης


Πηγή: efxinospontos.gr
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, η παρουσίαση του βιβλίου «ΚΥΠΡΟΣ 1945 – 1974. ΚΡΥΦΕΣ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ», Εκδόσεις ΕΛΚΥΣΤΗΣ, του Χρήστου Γκόλιαρη πρώην Σχολικού Συμβούλου Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Μέτρα βιοασφάλειας σε χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις λόγω των κρουσμάτων Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Π.Κ.Μ.

Από το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

Μάντσεστερ Σίτυ 2023 - Πεπ Γκουαρτιόλα: Ένας άθλος στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μιας καταπληκτικής πορείας

Αβραμίδης Γε. Δημήτριος M.Sc.
Public Health & Sport - Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής
Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Champions League και στο τέλος της ημέρας αυτή η κατάκτηση έρχεται να φέρει την απόλυτη δικαιοσύνη. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν η καλύτερη στην Ευρώπη. Σε όλη τη σεζόν … Μια χρονιά μύθος που πιστώνεται σε έναν προπονητή μύθο. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα γίνεται ο πρώτος που καταφέρνει να πάρει δύο τρεμπλ. Ο άνθρωπος άλλαξε το ποδόσφαιρο με όσα έκανε στην Μπαρτσελόνα, συνεχίζει 15 χρόνια μετά να αφήνει τη σφραγίδα του όπου κι αν βρίσκεται (1)

Το «πανόραμα» της Επανάστασης του 1821 κοσμεί μόνιμα το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Ο αγώνας των Ελλήνων για την ανεξαρτησία γοήτευσε τους ξένους καλλιτέχνες, οι οποίοι ασχολήθηκαν με την Επανάσταση μέσα από διάφορες τέχνες. Ένας από τους ζωγράφους που αποτύπωσαν τους πρωταγωνιστές και τα σημαντικά γεγονότα του αγώνα ήταν και ο Πέτερ φον Ες. 

Περιοδεία κλιμακίου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς στο Μαυρονέρι και τον Μικρόκαμπο

Δελτίο τύπου Ν.Ε ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κιλκίς: 
Περιοδεία πραγματοποίησε και την Δευτέρα 12/06/2023 κλιμάκιο της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς,ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς - 14/6/23

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου 
Αλέξανδρος Κιλκίς
Φιλικα με Shooters για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Το Σάββατο είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας την Ακαδημία Shooters από την Θεσσαλονίκη. Οι Shooters κάθε χρόνο πραγματοποιούν την καλοκαιρινή εκδρομή τους στο Alexandros Sports Center, έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τις ομάδες μας και να κολυμπήσουν στις πισίνες μας.

5ο Τουρνουά μπάσκετ Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στις 11/06/2023 στο ΔΑΚ Κιλκίς, στις 10:00 πμ., ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ είχε ένα διαφορετικό «αγώνα» να δώσει, στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς. Ήταν ο αγώνας της ανταπόδοσης για την εκτίμηση, που λάμβανε όλη την χρονιά από φίλους και μέλη του συλλόγου. Στα πλαίσια της τιμής αυτής, διοργάνωσε τουρνουά μίνι βόλεϋ, υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕΜ και του Δήμου Κιλκίς.