Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

(Video) Κοπή βασιλόπιτας 2022 του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς

Κοπή βασιλόπιτας 2022 του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Κορωνοϊός (25/2/2022): 11.883 νέα κρούσματα (67 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 51 θάνατοι και 425 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 11.883, εκ των οποίων 33 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.397.187 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 49.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 301 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.365 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 26/2/2022, 03:30 μ.μ.


Από το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή της Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (25 Φεβρουαρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει την περιοχή από σήμερα, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022


Λόγω του νέου καιρικού συστήματος, που θα πλήξει την Κεντρική Μακεδονία, από απόψε το βράδυ και για τουλάχιστον 24 ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τους ισχυρούς ανέμους, αλλά και τις χιονοπτώσεις από χαμηλό υψόμετρο, η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνει έκκληση στους πολίτες για περιορισμό των μετακινήσεων, για προσοχή στις δραστηριότητές τους και για πιστή τήρηση των οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας.

(Video) Πνέει τα λοίσθια η αγορά του Κιλκίς

Πνέει τα λοίσθια η αγορά του Κιλκίς, Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

Θλιβερή εικόνα σάπιου νερού δίπλα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Εκατοντάδες άτομα περνούν καθημερινά από τον πεζόδρομο δίπλα στη Δημόσια  Βιβλιοθήκη Κιλκίς και αντικρύζουν το θλιβερό θέαμα του σάπιου νερού μέσα στις διακοσμητικές δεξαμενές. Από τη στιγμή που αδυνατεί ή δε θέλει ο Δήμος Κιλκίς να φροντίσει γιατί δεν αδειάζουν το νερό;

Ουκρανία... ώρα μηδέν


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Τι πραγματικά συνέβη στην Ουκρανία; Γιατί ο Ζελένσκυ δεν προσπάθησε να βρει την Χρυσή τομή και να αποφύγει την εισβολή; Το δούλεμα και η αλητεία της δύσης απέναντι στον ουκρανικό λαό συνεχίζεται.