Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Κοπή βασιλόπιτας και Γενική Συνέλευση Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς

Το Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους αθλητές του, στην κοπή πίτας του Συλλόγου που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του (προς Προφήτη Ηλία), την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 16.00.

Εκδήλωση στο Κιλκίς, με θέμα το δημογραφικό και ομιλητή τον Δημήτρη Μάντζο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς σας καλεί στην θεματική εκδήλωση-ομιλία για το Δημογραφικό, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, ώρα 7 μ.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτή Δημήτρη Μάντζο.

Νέο εκπληκτικό video του Γιάννη Σιταρίδη: "Παγώνοντας το χρόνο μέσα από φωτογραφίες του Κιλκίς"

Υπογράφει ο Γιάννης Σιταρίδης
Η ομορφιά κρύβεται παντού. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να την ανακαλύψεις και μετά να τη μοιραστείς. Σε αυτό το βίντεο δεν θα βρεις ούτε Δελφούς, ούτε Μυστρά, ούτε Ακρόπολη, ούτε Χάλκη και δρόμους των ιπποτών της Ρόδου. Δεν έχει Πρέσπες, ούτε Ναύπλιο και Αρχαία Ολυμπία. 

Οι παλιές ταβέρνες του Κιλκίς (Μέρος 2ο)

Του Θανάση Βαφειάδη
Εκτός από τις κλασικές ταβέρνες που για να ‘σαι πελάτης τους έπρεπε «να’ σαι μάγκας να ‘σαι και μπελαλής» υπήρχαν και οι οικογενειακές και οι κοσμικές ταβέρνες.

(VIDEO) Κοπή Βασιλόπιτας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Νομού Κιλκίς

Κοπή Βασιλόπιτας Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) Νομού Κιλκίς. Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024.

Κυκλοφορεί το βιβλίο της Zoe Szymon με τίτλο ΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ από τις εκδόσεις ΓΛΑΥΚΑ

"Το Γεράκι της θάλασσας" είναι οι περιπέτειες του Απόστολου, το μαγικό γεράκι, που μέσα από τη συνεχή αναζήτηση της αγάπης, θα βιώσει αναπάντεχες περιπέτειες και θα συναντήσει παλιούς και νέους φίλους.