Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

(VIDEO) Περπατάμε στο πανέμορφο Μονοπάτι του Αξιού, στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας Μικρού Δάσους Παιονίας

Περπατάμε στο πανέμορφο Μονοπάτι του Αξιού, στην περιοχή Άγιος Παντελεήμονας Μικρού Δάσους Παιονίας. Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023.

Συνάντηση Μ. Ευθυμίου με μαθητές και μαθήτριες Α' Λυκείου, στο Κιλκίς

Υπογράφουν οι μαθητές*
Τον Φεβρουάριο του 2020 φοιτούσαμε στην ΣΤ΄ τάξη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς. Με τον δάσκαλό μας κ. Δημήτριο Πέρρο ετοιμάζαμε μία εργασία για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, καθώς και την γιορτή της Εθνικής Επετείου. Παρακολουθήσαμε τα διαδικτυακά μαθήματα της κ. Ευθυμίου και με πολύ ενθουσιασμό της στείλαμε ομαδική επιστολή.

Εκδήλωση με θέμα "Στρώμνιτσα, πορεία στους αιώνες-Από το Αστραίον στη Νέα Στρώμνιτσα (Κιλκίς)"

Ανακοίνωση Συλλόγου 
Στρωμνιτσιωτών Κιλκίς

Την πρώτη μετά την δρομολογηθείσα διαδικασία ανασύστασής του, ο σύλλογος Στρωμνιτσιωτών Κιλκίς διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Στρώμνιτσα, πορεία στους αιώνες-Από το Αστραίον στη Νέα Στρώμνιτσα (Κιλκίς)".

Η MICROstudies Robotics Kilkis στον παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής στη Ρουμανία

Δελτίο τύπου MICROstudies Robotics kilkis
Από τον διαγωνισμό ρομποτικής MRC που προηγήθηκε τον Απρίλιο στο Ηράκλειο της Κρήτης προκρίθηκαν ομάδες της σχολής μας αφού κατέκτησαν 3 μετάλλια, 1 χρυσό και 2 ασημένια σε ομαδικά Ολυμπιακά αθλήματα. Στις 2 Νοεμβρίου ταξιδέψαμε με αποστολή 6 ομάδων, 16 παιδιά, 12 ρομπότ και τους γονείς στο παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής Robochallenge στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

(VIDEO) Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ θανόντων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς

Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ θανόντων Δημοσίων Υπαλλήλων Νομού Κιλκίς. Κιλκίς, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Η καθηγήτρια Ιστορίας κ. Μαρία Ευθυμίου μιλά στη "Γνώμη"

Η καθηγήτρια Ιστορίας κ. Μαρία Ευθυμίου μιλά στη "Γνώμη", στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Κιλκίς και της ομιλίας που θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς, στις 8μ.μ. Την εκδηλωση διοργανώνει ο Όμιλος για την Ιστορία και τον Πολιτισμό του Κιλκίς.