Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Πολιτική απόφαση για το θέμα της παύσης των σχολικών μεταφορών

Δελτίο τύπου ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Με το σημαντικό θέμα της παύσης των σχολικών μεταφορών να έχει ανακύψει τις τελευταίες εβδομάδες στην περιοχή μας, ως «μετάσταση» στην γενικότερη κατάσταση που υπάρχει και σε άλλες περιφερειακές ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, είναι χρέος μας να δηλώσουμε ξεκάθαρα την στήριξη μας στους μαθητές και τον εκπαιδευτικό κόσμο.

Η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου 1ου Δημοτικού Σχολείο Πολυκάστρου
Στα πλαίσια της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκής Ημέρας 2023, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου προσκάλεσε την Ελληνίδα Ασημένια Ολυμπιονίκη του ΤΑΕ ΚWON DO, κ. Έλλη Μυστακίδου, να έρθει στο σχολείο και να δώσει την ευκαιρία στους/στις μαθητές/ριές μας να τη γνωρίσουν από κοντά..

Σκοτώθηκαν δύο άτομα σε δύο τροχαία

- Χθες (28 Οκτωβρίου 2023) ώρα περίπου 19.45" στο 73,5 χιλιόμετρο τουκάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σέρρες – Προμαχώνα, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 40χρονος αλλοδαπός παρέσυρε 44χρονη ημεδαπή που κινούνταν πεζή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 44χρονης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

(VIDEO) Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Κιλκίς

Υποδοχή Ιεράς Εικόνος Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων Πολιούχων στην Ενορία Αγίου Δημητρίου Κιλκίς. Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023.

Ζούμε δίχως αύριο;

Της Σοφίας Μαυρίδου
Αχ, χελιδόνι μου πώς να πετάξεις
σ’ αυτό τον μαύρο ουρανό
αίμα σταλάζει το δειλινό και πώς να κλάψεις
αχ χελιδόνι μου… 
Μάνος Λοΐζος
Μ’ αυτά που γίνονται στον κόσμο, πώς να πετάξουν τα πουλιά στον μαύρο ουρανό.… Νιώθω μεγάλη θλίψη γι’ αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, στην χώρα μας και σ’ όλο τον κόσμο. Νιώθω η κοινωνία να βουλιάζει στον φόβο στην ανασφάλεια. Δεν υπάρχει άραγε αύριο. Σε μια κοινωνία χωρίς αγάπη, σεβασμό για τον συνάνθρωπο, την φύση, το περιβάλλον, δεν υπάρχει αύριο.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στην Γουμένισσα

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου (
15:00 με 20:00) στη Γουμένισσα Παιονιας, στο 1ο δημοτικό σχολείο Γουμένισσας, θα διεξαχθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο ασφαλούς χρήσης αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή-Βασικών πρώτων βοηθειών.