Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

(VIDEO) Σύσκεψη Ένωσης Γονέων Κιλκίς, για τα προβλήματα των σχολείων

Σύσκεψη με αφορμή τις εξελίξεις στην εκπαίδευση συγκάλεσε σήμερα Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, η Ένωση Γονέων Κιλκίς, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι δεκαπενταμελών σχολείων και συλλόγων γονέων, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς (22/1/2024)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Ηττα στην Ευκαρπία
Κακή απόδοση και ήττα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς με 5-1 στην Ευκαρπία από την τοπική Νίκη. Μπορεί η ομάδα μας να προηγήθηκε στο ξεκίνημα με όμορφο τέρμα του Δεμερτζή, όμως από την στιγμή που δέχθηκε την ισοφάριση και στο χρονικό σημείο που οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει, δεχόμενη τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κιλκίς προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εορταστική εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, 8 το βράδυ στο Κτήμα των Ευχών.

Ταξιδιωτικό κουίζ: Ποια είναι η συγκεκριμένη επαρχιακή πόλη που τίμησε και αυτή το ιστορικό Κιλκίς

Ποια είναι η συγκεκριμένη επαρχιακή πόλη της πατρίδας μας, που τίμησε και αυτή το ιστορικό Κιλκίς δίνοντας το όνομά του σε μια οδό της...;

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 22/1/2024, 8:29 μ.μ.

Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα για διαρρήξεις καταστημάτων στην πόλη της Κατερίνης

Συνελήφθησαν προχθές (20 Ιανουαρίου 2024) τις πρώτες πρωινές ώρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 2 ημεδαποί άνδρες, για κλοπές και απόπειρα κλοπής σε καταστήματα και αυτόματους πωλητές προϊόντων στην Κατερίνη.

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς με τον βοηθό διευθυντή ΔΕΔΔΗΕ Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης και τον προϊστάμενο Διεύθυνσης ΔΕΔΔΗΕ Κιλκίς

Η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς με την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα, στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Το ΚΔΑΠ Kinesis "πέφτει" σε χειμερία νάρκη

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Την εβδομάδα που πέρασε μιλήσαμε για τα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη, πότε και γιατί συμβαίνει.

Ζητείται βοηθός λογιστή από την Εταιρεία Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια ΑΕΒΕ (22/1/2024)

Η Εταιρεία Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια ΑΕΒΕ είναι εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων στην Βιομηχανική περιοχή Νέας Σάντας Κιλκίς, και ζητά να προσλάβει άμεσα βοηθό λογιστή.

Ήττα του ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς στη Σκύδρα από τον τοπικό ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Στα ΔΑΚ Σκύδρας, συναντήθηκε ο ΑΠΟ ΑΤΛΑΣ με τον τοπικό Αριστοτέλη, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 18.00, για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Γυναικών της ΕΣΠΕΜ. Ο ΑΤΛΑΣ μία εχθρική έδρα, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του αλλά τα κορίτσια βρέθηκαν να χάνουν πολύ γρήγορα τα πρώτα δύο σετ, να κερδίζουν το τρίτο, αλλά μένοντας από δυνάμεις να χάνουν και το τέταρτο, με το 3-1 (25-18, 25-21, 23-25,25-15) να είναι και το τελικό του αγώνα. 

Οι Παγκορασίδες του Αλέξανδρου Αξιούπολης νίκησαν εκτός έδρας το Μίλωνα Γιαννιτσών

Πρωτάθλημα βόλεϊ Παγκορασίδων (Κ16) Ένωσης ΕΣΠΕΜ (Β΄ΟΜΙΛΟΣ).

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Αξιούπολης
Οι Παγκορασίδες μας στο εκτός έδρας παιχνίδι νίκησαν τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-1 σετ (23-25, 26-24, 25-22, 25-23). Ένα παιχνίδι δυνατό με γεμάτα τα σετ σε πόντους.

Η παράσταση "Ο Πρίγκιπας Λεμόνης και η Όμορφη Κρεμμύδω" στο Κιλκίς

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ» ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11:30 ΤΟ ΠΡΩΙ
Το Θέατρο του Βορρά παρουσιάζει το αγαπημένο μουσικό παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω που μιλούν για τη δύναμη της αγάπης.

Εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες συντήρησης στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024.

Αγροτικές διεκδικήσεις και κινητοποιήσεις

Δελτίο τύπου Στέφανου Παραστατίδη
Οι αγρότες του νομού Κιλκίς, αλλά και αγρότες από άλλες περιοχές της Μακεδονίας συναντήθηκαν και αποφάσισαν κινητοποιήσεις, τόσο την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, όσο και αργότερα, στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη, διεκδικώντας την άμεση τροποποίηση της νέας ΚΑΠ, την αναθεώρηση του ΕΛΓΑ, τη μείωση του κόστους παραγωγής, την εντατικοποίηση των ελέγχων στη διακίνηση γάλακτος και κρέατος. Ας δούμε τι συμβαίνει και τι διεκδικούν.

Εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα δυο τελευταία σχολικά έτη

Ανακοίνωση 
Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς εν όψει του εορτασμού για τους Τρείς Ιεράρχες συνδιοργανώνει με τον σύλλογο Εκπαιδευτικών Κιλκίς εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τα δυο τελευταία σχολικά έτη. Αφορά 22 εκπαιδευτικούς στους οποίους θα αποδοθεί αναμνηστική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά τους στην εκπαίδευση.

Ο καλός ο νοικοκύρης από το... φτυάρισμα φαίνεται

-Πρόεδρε πολύ αργά δεν βγήκες να φτυαρίσεις; (13:00)
Κώστας Κατσιάνος: Βγήκα και το πρωί, αλλά τώρα έχει μαλακώσει για τα καλά και μπορεί να απομακρυνθεί πιο εύκολα!
Ο καλός ο νοικοκύρης από το... φτυάρισμα φαίνεται.

Ερώτηση Π. Παππά προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα την ομηρία των συμβασιούχων

Δελτίο τύπου Π. Παππά
Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα την διαρκή ομηρία που αντιμετωπίζει το επικουρικό προσωπικό και οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στις δημόσιες δομές υγείας, κατέθεσε ο βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς.

Εκδήλωση στη Γουμένισσα προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών και για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Παιονίας



Υπεγράφη η σύμβαση για έργα ύψους 1.845.120 ευρώ στο Τ.Ε.Π του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Υπεγράφη σήμερα, μεταξύ του διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρη Τσαλικάκη και του αναδόχου, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ». 

(VIDEO) Γ. Γεωργαντάς: Υλοποιούνται τα δύο μεγάλα οδικά έργα του νομού Κιλκίς

 
Γ. Γεωργαντάς: Υλοποιούνται τα δύο μεγάλα οδικά έργα του νομού Κιλκίς. Κυριακή, 21 ιανουαρίου 2024.

Κοπή βασιλόπιτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς
Υπό τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Κ.Κ. Βαρθολομαίου έγινε την Κυριακή 21/1 στις 12.15 η κοπή της βασιλόπιτας του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς υπαίθρια στην ντυμένη στα λευκά μικρή πλατεία μεταξύ θερινού σινεμά και θεάτρου λόφου. 

Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας e-Twinning στο 1ο Δημ. Σχολείο Πολυκάστρου

Μετά από την απόκτηση εθνικής ετικέτας ποιότητας το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου έλαβε και την ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας e-Twinning για το συνεργατικό έργο In the Name of Poetry το οποίο πραγματοποιήθηκε κατά τη σχολική χρονιά 2022-23 καθώς συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία με βάση συγκεκριμένα εκπαιδευτικά κριτήρια.