Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Εργαστήριο φυτικής παραγωγής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης


Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης 
Το εργαστήριο φυτικής παραγωγής του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης βρίσκεται στον αύλειο χώρο του παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία Κιλκίς, παροχή της Ιεράς Μητρόπολης Κιλκίς.

Ανανέωση αστικού εξοπλισμού στο Δήμο Κιλκίς


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Στην αντικατάσταση του αστικού εξοπλισμού προχώρησε ο Δήμος Κιλκίς σε κεντρικά σημεία της πόλης του Κιλκίς δίνοντας μια νότα ανανέωσης και αισθητικής στο δημόσιο χώρο. Παλιά και φθαρμένα παγκάκια αποξηλώθηκαν και στη θέση τους τοποθετήθηκαν καινούρια ενώ αντικαταστάθηκαν και ζαρντινιέρες στην πλατεία Ειρήνης, στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο, περιμετρικά του Δημαρχείου Κιλκίς, στον πεζόδρομο της 21ης Ιουνίου δίπλα στη ΛΑΦ και στην είσοδο του Θεάτρου Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Δήμος Κιλκίς: Απολυμάνσεις και προληπτικά μέτρα προστασίας έναντι του Covid – 19

Στην απολύμανση σχολικών μονάδων όπου εκδηλώθηκαν μεμονωμένα κρούσματα κορωνοϊού προχώρησε ο Δήμος Κιλκίς. Το πρόγραμμα των απολυμάνσεων είναι διαρκές και μικροβιοκτονίες εφαρμόζονται τακτικά σε δημοτικά κτήρια, στο δημόσιο χώρο (πλατείες, πάρκα κ.α.) στο στόλο των οχημάτων (μηχανήματα έργου, υπηρεσιακά οχήματα, απορριμματοφόρα).

Χρειάζεται λήψη συνοδευτικών μέτρων για το lockdown στην Κεντρική Μακεδονία


Δελτίο τύπου "Κοιτάμε Μπροστά" στην Κεντρική Μακεδονία 
Με τα νέα αυστηρότερα μέτρα περιορισμού λόγω κορωνοϊού, γίνεται επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν και συνοδευτικά μέτρα υποστήριξης του συστήματος πρόληψης και περίθαλψης του πληθυσμού, αλλά και ενίσχυσης των επαγγελμάτων και επιχειρήσεων που πλήττονται από τα lockdown. 

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα για ναρκωτικά


Η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie», είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 3 ατόμων για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της καλλιέργειας, διακίνησης και κατοχής κάνναβης.

Εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Παζάρι Κιλκίς: Κανένας πωλητής από Σέρρες και Θεσσαλονίκη - Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν


Ανακοίνωση Δήμου Κιλκίς
Αποκλείεται η συμμετοχή εκθετών (παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών υπαίθριου εμπορίου) από τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλονίκης και των Σερρών στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς καθώς οι συγκεκριμένες περιοχές βρίσκονται στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (επίπεδο 4) του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας έναντι του Covid – 19.

(Video) Διανομή φαρμακευτικού υλικού από το Δήμο Κιλκίς στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου

Διανομή φαρμακευτικού υλικού από το Δήμο Κιλκίς στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (30/10/2020)


Ζητείται Οδηγός Φορτηγού Atego 1828 από τη βιομηχανία πλαστικών ειδών  BELPLAST με έδρα στη Nέα Σάντα Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Κέντρο Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ»: Γίνετε υποστηρικτές της πρόληψης των εξαρτήσεων


Ανακοίνωση Κέντρου Πρόληψης «ΝΗΡΕΑΣ»
Σας προσκαλούμε να γίνετε υποστηρικτές μας, συμπληρώνοντας ανώνυμα ένα ερωτηματολόγιο διερεύνησης αναγκών. Πρόκειται για ένα ερωτηματολόγιο πολύ σύντομο, σε ηλεκτρονική μορφή.

Δήλωση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά για τη νέα έξαρση του κορωνοϊού


Δήλωση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά
«Η πανδημία του κορωνοϊού βρίσκεται ξανά σε έξαρση. Η επιδημιολογική κατάσταση στο Νομό αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα δυσχεραίνει. Ο κίνδυνος επανέρχεται. Και είναι σημαντικότερος και σφοδρότερος. Το Κιλκίς αποκτά όλο και περισσότερα κρούσματα.