Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρία Rito's Food


Ανακοίνωση Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Περιφερειακό Τμήμα Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς ευχαριστεί θερμά την εταιρία παραγωγής σοκολατοειδών και πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής Rito's Food και προσωπικά την κυρία Μαρία Σισίννι, όπου στα πλαίσια της κοινωνικής της ευαισθησίας, πάντοτε βρισκόμαστε στη σκέψη της και μας τιμά με τη συνεχή προσφορά μεγάλων ποσοτήτων σε είδη σοκολάτας, για τα εκατοντάδες παιδιά των οικογενειών που στηρίζει αδιάκοπα το τοπικό τμήμα ΕΕΣ.

Ο Άθλος Κιλκίς, σε σεμινάριο Beach Wrestling στην Ιερισσό


Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Τετάρτη 21 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ανοιχτό Σεμινάριο και αγωνιστική προπόνηση στο Άθλημα του αναγνωρισμένου από την Ομοσπονδία πάλης του ((Beach Wrestling)) στην Ιερισσό από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Γιάννη Αρζουμανίδη που είναι και αθλητής Μ.Μ.Α. με εξαιρετικές επαγγελματικές εμφανίσεις και σε αυτόν τον κλάδο. 

Πυρκαγιά σε πευκόφυτη δασική περιοχή στο Σκρα του Δήμου Παιονίας.

Πυρκαγιά σε πευκόφυτη δασική περιοχή μαίνεται αυτήν την στιγμή στο Σκρα του Δήμου Παιονίας. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Δευτέρα, 26 Ιουλίου στις 4 περίπου το απόγευμα. Στο έργο της κατάσβεσης , το οποίο δυσχεραίνεται από το δύσβατο της περιοχής, συνδράμει μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, αποτελούμενη από άνδρες και οχήματα Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κιλκίς, καθώς και όμορων νομών.

Πολιτιστικό Καλοκαίρι κάτω από ‘’Ειδικές Περιστάσεις’’ στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς


Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς αέρινο και θεατρικό, δίνει θαυμάσιες αφορμές για να ανέβουν οι δημότες και οι επισκέπτες ξανά και ξανά στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου! Αύριο Τρίτη 28 Ιουλίου το πρόγραμμα έχει κωμωδία, τις ‘’Ειδικές Περιστάσεις’’ του Καναδού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου Bernard Slade σε παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης. Με την πρωταγωνιστική ερμηνεία της Μαριάννας Τουμασάτου και του Θύμιου Κούκιου το έργο πραγματεύεται τις συναντήσεις ενός διαζευγμένου ζευγαριού, στις οποίες προκύπτει το ζήτημα για το αν υπάρχει φιλία μετά το διαζύγιο.

Η μουσική εκδήλωση που θα χαράξει ανεξίτηλα το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Κιλκίς


Με αφορμή τα «μπουλούκια» του α΄ και β΄ ελληνικού μελοδράματος στήσαμε αυτή τη βραδιά λυρικού τραγουδιού. Οι περιπλανώμενοι θίασοι του προηγούμενου αιώνα έστηναν τη σκηνή τους στις πλατείες των πόλεων και των χωριών για να παρουσιάσουν έργα του διεθνούς λυρικού ρεπερτορίου. 

Γλυκιά γεύση από καλαμπόκι, στο Σ.Σ. Μουριών

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Η ευωδιά του αχνιστού ξεροψημένου και βραστού καλαμποκιού σκορπίστηκε σε όλο το χωριό με τους ντόπιους και τα παιδιά να στέκονται υπομονετικά μπροστά από τους πάγκους των ψησταριών για να γευτούν την εκλεκτή τοπική παραγωγή του Σιδηροδρομικού Σταθμού Μουριών.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 26/7/2021, 6:49 μ.μ.


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (3) ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με ληστεία που έλαβε χώρα στην περιοχή της Πολίχνης τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους
Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τριών (3) ατόμων, τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με ληστεία που έλαβε χώρα σε βάρος οπαδών ομάδας της πόλης, στην περιοχή της Πολίχνης, την 01-04-2021.

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών


Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανίων θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 27 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.

Τελετή λήξης των προπονήσεων ενόργανης γυμναστικής στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά που ήταν γεμάτη δυσκολίες για όλους και κυρίως για τα μικρά παιδιά, που αναγκάστηκαν να αποχωριστούν το σχολείο και τους φίλους τους για να παραμείνουν ασφαλείς.

Τα νέα του ΑΣΕΠ (26/7/2021)


Ανακοίνωση ΑΣΕΠ
1. 8Κ/2017: Πλήρωση Θέσεων Τακτικού Προσωπικού στο Υπ. Δικαιοσύνης
2. 5Κ/5020: Β Πρόσκληση για ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών ΔΕ
3. Διαδικτυακή ενημέρωση για τον εμβολιασμό έναντι του COVID-19
4. 1Γ/2019: Προσωρινά αποτελέσματα από επιλαχόντες ΔΕ Λογιστικού-Ταμιακού
5. Προκήρυξη πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου ΓΔ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
6. Προκήρυξη πλήρωσης θέσης ευθύνης επιπέδου ΓΔ του Υπ. Ναυτιλίας & Νησ. Πολιτικής
7. 5Ε/2021: Έκδοση προκήρυξης
8. 4Ε/2020: Έκδοση προσωρινών αποτελεσμάτων (Κωδικός Θέσης: 10008)
9. Επιλεγείσα επιπέδου ΓΔ του Υπ.Α.Α.Τ.
10. Πρόσκληση οικονομικών προσφορών για προμήθεια ειδών καθαριότητας
11. 2ΓΕ/2019: Έκδοση Τελικών Αξιολογικών Πινάκων Κατάταξης
12. 2ΓΕ/2019: Κλήρωση Ισοβαθμούντων Υποψηφ. Εκπ/κών Γεν. Εκπ/σης (ΠΕ)
13. 7Κ/2021: Παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων
14. 3Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδικός Θέσης: 10001)
15. 1Ε/2020: Έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων (Κωδικός Θέσης: 10007)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν rapid tests σε Βαπτιστή, Χωρύγι, Γαλλικό και Μάνδρες


Ο υγειονομικός έλεγχος του γενικού πληθυσμού συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα με δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) σε τέσσερις Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς.

Νοσοκομείο Κιλκίς: Προκήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 28/07/2021


Ανακοίνωση 
Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς
Την Τετάρτη 28/07/2021 θα πραγματοποιηθεί 3ωρη στάση εργασίας (12:00 - 15:00 μ.μ.) του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς με κάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των Υγειονομικών. Το Δ.Σ. καλεί τα μέλη του στις 12:00 μ.μ. έξω από το γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου μας (κεντρική είσοδο - προαύλιο) για διαμαρτυρία.

Συνάντηση Ε. Αγαθοπούλου, με ργαζόμενους στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς και αν. Τομεάρχισσα Δικαιοσύνης αρμόδια για θέματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ισότητας και Καταπολέμησης των Διακρίσεων, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε διαδικτυακά με αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές για την Αντιμετώπιση της Φτώχειας (Σ.ΚΟΙΝ.Δ.Α.Φ.).

Κιλκίς: Το νυφικό κρεβάτι απόψε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου


Την αριστουργηματική κωμωδία ‘’ Το νυφικό κρεβάτι’’ του Ολλανδού συγγραφέα Jan de Hartog ανεβάζει απόψε Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 21:15 στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου η εταιρία θεατρικών παραγωγών ‘’Μέθεξις’’ με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ορέστη Τζιόβα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κορωνοϊός (26/7/2021): 2.070 νέα κρούσματα (5 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 5 θάνατοι και 147 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.070, εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 477.975 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.  Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 125 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.241 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σ. Σ. Μουριών Κιλκίς: Ένα χωριό, πίνακας ζωγραφικής

Της Μόνικας Σωτηριάδου
Αναφερόμαστε συχνά στις ομορφιές του τόπους μας. Στα ξωκλήσια που τον στολίζουν, στις συνήθειες, τα ήθη και τα έθιμα, στην Ιστορία και πολλά άλλα αμέτρητα προνόμια.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από Τρίτη 27 Ιουλίου 2021


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α 08/26-07-2021) που ισχύει από αύριο Τρίτη 27 Ιουλίου 2021.

Όταν ο σεβασμός προς τον πολίτη είναι έμπρακτος

Γράφει ο 
Χαράλαμπος Καραγεωργίου*
Βραδάκι Κυριακής, προπαραμονή του Αγίου Παντελεήμονα, προστάτη του χωριού της Τερπύλλου συγκεντρωμένοι κάτοικοι στην αυλή του σχολείου να παρακολουθούν θερινό κινηματογράφο. Κάτι δείχνει αυτό, κάτι παραπάνω από το προφανές. Ότι ο κόσμος της επαρχίας χρειάζεται το καινοτόμο, το φρέσκο και κάτι να του υπενθυμίζει πως οι αρχές του τόπου τον στηρίζουν και παλεύουν για την ποιότητα της ζωής του.

"Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες, η ΝΔ με τους εργαζόμενους"


Δελτίο τύπου Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας νομού Κιλκίς τη Νέας Δημοκρατίας

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και μακριά χέρια και επίσης ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Οι δυο σοφές λαϊκές παροιμίες έχουν απόλυτη ισχύ για την πιο ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

ΚΔΑΠ Kinesis for kids στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΚΔΑΠ Kinesis for kids
Δωρεάν εγγραφές στα ΚΔΑΠ Kinesis μέσω ΕΣΠΑ για παιδιά 5 έως 12 ετών
Για τα παιδιά μας, επιλέγουμε πάντα το καλύτερο.

Επίκαιρη ερώτηση Ε. Αγαθοπούλου, για τους ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ


Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Η βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών επαναφέρει το ζήτημα της απόγνωσης στην οποία έχουν περιέλθει οι ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΠΗ, καθώς έχει απαγορευθεί η λειτουργία τους από την έναρξη της πανδημίας και η πολιτεία δεν εξασφάλισε την οικονομική στήριξη για όλους τους επαγγελματίες.

«Σπονδή τιμής και μνημοσύνης στον Ευστάθιο Δογάνη»


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Κυριακή 25 Ιουλίου σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα στους πρόποδες του λόφου Σεμέν Ντε Φερ, στη Δογάνη Παιονίας, πραγματοποιήθηκε τελετή τιμής και μνημοσύνης προς τιμή του Ανθυπολοχαγού Ευστάθιου Δογάνη που πέρασε στην αθανασία τον Απρίλιο του 1917 στην μάχη του λόφου Σεμέν Ντε Φερ και του οποίου το όνομα πήρε αργότερα το χωριό.

ΕΛΜΕ Κιλκίς: Άλλο ένα ψέμα της κυβέρνησης κατέρρευσε…


Ανακοίνωση ΕΛΜΕ Κιλκίς
Μετά από ένα και πλέον χρόνο πανδημίας, με κλειστά σχολεία και διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας με το υποδεέστερο υποκατάστατο της τηλεκπαίδευσης, το ΥΠΑΙΘ αποφασίζει με τον πλέον ανάλγητο τρόπο να μειώσει των αριθμό των εισακτέων εφαρμόζοντας την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής. Με περισσή υποκρισία υποστηρίζοντας ότι θεραπεύει το πρόβλημα της «λευκής κόλλας» οδηγεί πάνω από 26.000 παιδιά περισσότερα από πέρυσι εκτός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

(Video) Φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Submission Fighting στο Κιλκίς

Φιλανθρωπική εκδήλωση Octagon Submission Fighting στο Κιλκίς, την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021.