Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

2ο Spot Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για τις ελλείψεις Φαρμάκων (2022-Β )

Στάθμευση σε χώρο ΑμεΑ στην καρδιά της πόλης του Κιλκίς

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Β.Τ.
Αν αυτή η στάθμευση σε χώρο για ΑΜΕΑ με πινακίδες δεν είναι πρόκληση, τότε πείτε μου τι είναι πρόκληση.

Ομιλία Γ. Φραγγίδη στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα δικαιώματα των Ατόμων με αναπηρία ανά την Επικράτεια»

Ομιλία Γιώργου Φραγγίδη στην Ημερίδα της Διεύθυνσης της Αστυνομίας Κιλκίς, στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα δικαιώματα των Ατόμων με αναπηρία ανά την Επικράτεια»

Νιώθω πως είμαι σήμερα εδώ για να μιλήσω για έννοιες ουσιαστικά αυτονόητες για ένα δημοκρατικό και ευρωπαϊκό κράτος, όπως η Ελλάδα: για έννοιες, όπως η ισότητα και η ισοτιμία μεταξύ των πολιτών. Για μια κοινωνία, που η αποδοχή της διαφορετικότητας θα αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της πολιτείας.

Την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου της Πυροσβεστικής Γουμένισσας αποφάσισε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Η Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αποφάσισε (Αριθ. Πρωτ. 2671/322349 , 9/11/2022) την δωρεάν παραχώρηση, στο Πυροσβεστικό Σώμα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, της χρήσης ακινήτου του αρ. 313κ του Ο.Τ. 21, μετά του υφιστάμενου κτηρίου, του οικισμού Γουμένισσας νομού Κιλκίς, εμβαδού 2.476τ.μ, με σκοπό τη στέγαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και στάθμευσης των πυροσβεστικών οχημάτων.

The Vice-President of RENEW EUROPE/MEP of Momentum Movement, Mrs. Katalin Cseh talks about european politics with Chrissie - Rania Papadopoulos, Markopoulos Ch. Thomas and neagnomi.gr

The Vice-President of RENEW EUROPE/MEP of Momentum Movement, Mrs. Katalin Cseh talks about european politics with Chrissie - Rania Papadopoulos, Markopoulos Ch. Thomas and neagnomi.gr

Katalin Cseh (born 29 June 1988) is a Canadian-born Hungarian physician and liberal politician. She was elected as a Momentum Movement (part of the Renew Europe party group) Member of the European Parliament (MEP) in the 2019 parliamentary election. 

Για να έχεις μέλλον στις επιχειρήσεις πρέπει να μαθαίνεις συνεχώς

Απόσπασμα από ομιλία του Δρ Νέστορα Κολοβού*
Το μυαλό και οι γνώσεις που σας έφεραν μέχρι εδώ, δεν μπορούν να σας πάνε παραπέρα. Ότι ήταν να δημιουργήσετε το έχετε δημιουργήσει. Πλέον χρειάζεστε νέες γνώσεις. Η αγορά εξελίσσεται, η τεχνολογία εξελίσσεται, ο ανταγωνισμός εξελίσσεται, το επιχειρηματικό περιβάλλον εξελίσσεται κι εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε ώστε να είστε πιο αποτελεσματικοί.

Η θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου παρουσιάζει την θεατρική παράσταση 
την Κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ» από την Θεατρική Ομάδα «Θεατράλε», την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
(Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό (είσοδος από οδό Μοναστηρίου). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

HR Awards 2022 powered by Alterlife: «Οι άριστοι του φετινού διαγωνισμού»

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο - αγγίζοντας τους 600 - η συμμετοχή των στελεχών στον τομέα του HR που παραβρέθηκαν την 1η Νοεμβρίου, στην απονομή των βραβείων HR του φετινού διαγωνισμού που τελέστηκε με ενθουσιασμό και σε γιορτινή διάθεση για 8η χρονιά, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ένταξη πρότασης του Δήμου Παιονίας στο Πράσινο Ταμείο για ένα γήπεδο 5Χ5 και προμήθεια Αστικού Εξοπλισμού για έξι σχολικές μονάδες

Την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:00, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ταμείου του Υ.Π.ΕΝ. και αποφάσισε (Αρ. Απόφασης 250.1/2022) την ένταξη του έργου με ποσό ένταξης 136.373,73€.

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος θάμνων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δύο νέες ταινίες του Hollywood με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία

Δύο νέες κινηματογραφικές ταινίες του Hollywood, με γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη, ανακοινώθηκαν σήμερα κατά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, με τον Αμερικανό παραγωγό της εταιρίας κινηματογραφικών παραγωγών του Hollywood, Millennium Media, Robert Van Norden.

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα "Αδικαιολόγητος αποκλεισμός παραγωγών από την επιχορήγηση λιπασμάτων με τον καθορισμό συγκεκριμένων ημερομηνιών"

Ερώτηση (αρ. πρωτ. 791/10.11.2022) κατέθεσαν στη Βουλή ο κ. Φραγγίδης και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, προς τους Υπουργούς: 1) Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και 2) Οικονομικών, με θέμα: "Αδικαιολόγητος αποκλεισμός παραγωγών από την επιχορήγηση λιπασμάτων με τον καθορισμό συγκεκριμένων ημερομηνιών".

Κιλκίς: Επέκταση δικτύου φυσικού αερίου και νέες συνδέσεις καταναλωτών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη του Κιλκίς. Αυτό το διάστημα, ολοκληρώνεται ακόμη ένας κύκλος εργασιών και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, μπορούν να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαδικασία σύνδεσης, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

ΠΕΔΚΜ: Αποχαιρετά με ευγνωμοσύνη και σεβασμό τον καθηγητή Βασίλη Παπαζάχο

Τα συλλυπητήριά της για την απώλεια του Βασίλη Παπαζάχου, ομότιμου καθηγητή Γεωφυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαζάχο, τον άνθρωπο που συνδέθηκε άρρηκτα με τη Θεσσαλονίκη και τους κατοίκους της με το μεγάλο σεισμό του 1978, εκφράζει η Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ).

The Italian Top Model, Mrs. Valentina Bissoli talks about Italy, Modeling and Politics with Markopoulos Ch. Thomas and neagnomi.gr

The Italian Top Model, Mrs. Valentina Bissoli talks about Italy, Modeling and Politics with Markopoulos Ch. Thomas and neagnomi.gr

Valentina The Great!
How is going with your jobs, model carrer and your professional things?

Κατ’ εξαίρεση χορήγηση αδειών απόσταξης επιτραπέζιων σταφυλιών

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε., Γεώργιος Πιτσιλής, λαμβάνοντας υπόψη τις ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειες επιτραπέζιων ποικιλιών σταφυλιών εξαιτίας των φυσικών φαινομένων που παρατηρήθηκαν σε όλη την Επικράτεια κατά τη διάρκεια της εφετινής αμπελοοινικής περιόδου και οδήγησαν στη μείωση της ποιότητάς τους, προχώρησαν στη χορήγηση άδειας απόσταξης των εν λόγω πρώτων υλών.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη δύο (2) κενών θέσεων στο «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς

Ανακοίνωση «ΒηματίΖΩ» Κιλκίς
8η ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Σύλλογος Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» ενεργώντας ως ανάδοχος της πράξης «Επιχορήγηση του ΝΠ Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» για την υλοποίηση του Έργου «ΚΔΗΦ – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ» » με κωδικό ΟΠΣ 5001582, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία», Άξονας Προτεραιότητας ΑΞ09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας – ΕΚΤ», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, προσκαλεί Άτομα με κινητικές αναπηρίες ή αισθητηριακές αναπηρίες ή με νοητική υστέρηση ή με πολλαπλές αναπηρίες ή με διαφορετικού είδους αναπηρία να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη δύο (2) κενών θέσεων και άνευ ορίου αριθμού επιλαχόντων του παραπάνω προγράμματος, με σκοπό την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας και διημέρευσης στο Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας του Συλλόγου Γονέων Και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ».

Spot Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για ελλείψεις φαρμάκων (2022 Α)

Δημοπράτηση του έργου "Κατασκευή πεζοδρομίων στις εισόδους των οικισμών Πουκάστρου - Αξιούπολης"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας προκηρύσσει διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ» με προϋπολογισμό 400.000,00€ (με ΦΠΑ). Το έργο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Αλληλεγγύης του άρθρου 196 ν. 4662/2020.

Δυο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η πρώτη συνεδρίαση αφορά στην “Έγκριση προϋπολογισμού και ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οικονομικού έτους 2023”, με εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού Αθηνά Αηδονά και θα αρχίσει στις 12.30’ το μεσημέρι.

Συμβασιοποιήθηκε το έργο «Επισκευή και ααποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Ποντοηράκλειας"

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Συμβασιοποιήθηκε το έργο «Εργασίες επισκευής και ααποκατάστασης του Δημοτικού Σχολείου Ποντοηράκλειας Π.Ε. Κιλκίς" προϋπολογισμού 230.000,00€ με δαπάνη εργασιών 200.100,02 €.