Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

(VIDEO) Με γιορτή και εισαγωγή νέων τεχνολογιών ξεκινά τη σεζόν, το Φροντιστήριο ξένων Γλωσσών ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ στο Κιλκίς

Με γιορτή και εισαγωγή νέων τεχνολογιών ξεκινά τη σεζόν, το Φροντιστήριο ξένων Γλωσσών ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ στο Κιλκίς. Τετάρτη, 15 Μαϊου 2024.

Ώρα για Reunion πενηντάρη στο Κιλκίς



Τιμή και δόξα στον Μεταμορφωσιώτη Κοσμά Χριστοφορίδη του Βασιλείου που έδωσε τη ζωή του για τη Λευτεριά και τη Δημοκρατία

Γράφει ο Πέτρος Λαζ. Σιδηρόπουλος
Κοσμάς Χριστοφορίδης του Βασιλείου
Ο Κοσμάς γεννήθηκε το 1926 στο χωριό Μεταμόρφωση Κιλκίς. Ένα χωριό προσφυγικό, που οι κάτοικοί του ξεριζωμένοι το 1920, από τον τόπο που γεννήθηκαν εκεί ψηλά στο Καύκασο, στο χωριό Κιουλαπέρτ του Κυβερνείου του Καρς, ήρθαν και εγκαταστάθηκαν (μετά από εκείνο το τραγικό οδοιπορικό,που αναφερθήκαμε σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας ) προς το τέλος του ίδιου χρόνου ή κατά την άνοιξη του 1921, εδώ στη Μεταμόρφωση του ν. Κιλκίς. 

Ευχαριστήριο προς χορηγούς του 2ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου Κιλκίς που θα πραγματοποιηθεί 18 & 19 Μαϊου 2024

Σχετ.: http://conferencekilkis.sites.sch.gr

Δελτίο τύπου
 Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους χορηγούς του 2ου Παιδαγωγικού Συνεδρίου Κιλκίς με τίτλο «Δημιουργικότητα και Φαντασία στη Σχολική Τάξη» για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος στην Επιχείρηση "ΤΣΑΚΝΗΣ" που στήριξε η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ"

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» συνεχίζει να στέκεται αρωγός στις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς, που παρά τις δυσκολίες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για να ανταπεξέλθουν. Τα τελευταία δέκα χρόνια «δίνει πνοή» σε τοπικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς σε όλη την Ελλάδα, μέσω του προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων και συνεταιρισμών που υλοποιεί σε συνεργασία με τον International Orthodox Christian Charities (IOCC), προσφέροντας τους απαραίτητους πόρους για μία επιχείρηση: εξοπλισμό και επαγγελματική καθοδήγηση.

Νέος διευθυντής στο στρατιωτικό γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο 424, ο συντοπίτη μας, ταξίαρχος Απόστολος Μιχαηλίδης

Δελτίο τύπου Θεόφιλου Τιρεκίδη*
Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα τιμής.
Επισκεφθήκαμε τον συντοπίτη μας, ταξίαρχο Απόστολο Μιχαηλίδη στην ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως διευθυντής του γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου 424.

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το TechSaloniki 2024 το διήμερο 17 και 18 Μαΐου

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης διεξάγεται το διήμερο 17 και 18 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη το TechSaloniki2024, που αποτελεί τη μεγαλύτερη συνάντηση του κλάδου της τεχνολογίας.

Δράσεις Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς

Κάλεσμα για την εκδήλωση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, στο Κιλκίς

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16.05 ΣΤΙΣ 19.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ

Κοινό δελτίο τύπου*
Εδώ και δεκαετίες ο Παλαιστινιακός λαός στερείται το αυτονόητο δικαίωμά του να έχει πατρίδα. Τους τελευταίους επτά μήνες συντελείται στη γειτονική Παλαιστίνη ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας της ανθρωπότητας. Καθημερινά δολοφονούνται χιλιάδες παιδιά, γυναίκες και άμαχοι απλώς και μόνο επειδή βρέθηκαν να κατοικούν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πανελλαδική πανυγειονομική κινητοποίηση, την Πέμπτη 16 Μαϊου 2024

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ 8.00 – 15.00
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ανακοίνωση ΠΟΕΔΗΝ
Δεν πέρασε πολύς καιρός από την πανδημία που το Δημόσιο Σύστημα Υγείας αποθεώθηκε, οι υγειονομικοί καταχειροκροτήθηκαν και με νομοθετικές πρωτοβουλίες ακυρώνεται ο Δημόσιος και Κοινωνικός χαρακτήρας του Ε.Σ.Υ. ακυρώνονται οι θεμελιώδεις αρχές σύστασής του για ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση.